Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocanin aldırdığı kerem,baris ve boey silik karakterler degil

Nelson niye böyle oldu anlamadım.morutan da karamsardi

Y kredi opet bunlarda uzak dururum yıllardır , haa diyeceksiniz ki senin benim gibilerle bunlara ne olurki? Doğru olabilir ben yinede opeti sadece sçmak için kullanırım allah var temiz adamlar.
Opet kampanya yapmış vodafoneyle ortak. 200 tl kupon veriyor hedaba. Millet birleştirip yakıt alıyor.
Bizim ülkede boykot indirimi görene kadardır diyorum belki 10 senedir. Tescil ettireceğim bu sözü en sonunda.
Bu kadar doğru bir yaklaşımı kendimden beklemezdim.

Burda çöp diyorlardı.
Olm açık oynayan takımlarda 2 ayda nelssona döner o herif. Kapalı oynayacaksın ki kendisinden maximum katkı al. Herifte çeviklik yok kısa mesafede yediği çalımlarda kitleniyor ve bu çok büyük eksi. Dan dun dalmasını sağlayacaksan ve buna izin vereceklerse iyi herif.

her maçta 340 pozisyona girip 10 tane atamayız illa sıkıntılı maçlar da olacak yani

Osi-icardi-barış-yunus-sane-sara-ilkay-sallai

daha nolacak gayet zengin bi rotasyon

ya kanka her mesajımda da hocayı savunacak bir şey yazma allasen kasım-şubat arası ligde bok gibiydik mertens gitti yerini sane ile mi doldurduk yani gelsin işte trossard ne var yani bunda. İlkay gelirse gerek yok da henüz gelen giden yok

ya kanka her mesajımda da hocayı savunacak bir şey yazma allasen kasım-şubat arası ligde bok gibiydik mertens gitti yerini sane ile mi doldurduk yani gelsin işte trossard ne var yani bunda
ne alaka oğlum tam tersi bu adamlar yeter diyorum işte

bodruma modruma daha çok pozisyona girmek için trossard lazımsa hoca niye duruyor kulübede

mertens yerine ilkay kafi değil mi işte

1752829153539.webp

Mou'nun aradığı muhabbet Ederson.

Gelişmiş ülkelerin oyuncularını almamak lazım artık ( o ülkedeki göçmenler hariç ).
Sosyokültürel bir sıkıntı oluyor genelde o transferlerde

Ciddi güç kaybı beklerken, Osi+Ederson ile işi güzel kotarırız.

boeye de çok mesafeliyim artık bu yüzden

belli ki bi tarafı kalkmış zaten bu ülkeyi de pek sevmiyordu

varsın gelmesin tam adanmayacaksa
Cok sakatlaniyor birde. Fazla kas kütesi var eski cevikligi yok. Birde abartildigi kadarda iyi degil. Avrupa maclarinda hep bi acigi oluyordu.

Şu an sakin bir kafayla düşününce Burhan iyi kolpa sıktı bence. Guassand olmaz neden olsun. 30 milyon istiyorlar net bir kanat değil. Barışın gittiği senaryoda. Kanat oynayabiliyor ama net kanat değil. Bissouma da olamaz çünkü orada lemina var. İlkay geldiğinde Orta saha rotasyonu da artar. İkisi de mantıklı değil. Kylie petersse Burhan iyi söveriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt