- 2 Temmuz 2011
- 137.627
- 58.647
- 5.488
Fatih hocanin aldırdığı kerem,baris ve boey silik karakterler degil
Nelson niye böyle oldu anlamadım.morutan da karamsardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Opet kampanya yapmış vodafoneyle ortak. 200 tl kupon veriyor hedaba. Millet birleştirip yakıt alıyor.Y kredi opet bunlarda uzak dururum yıllardır , haa diyeceksiniz ki senin benim gibilerle bunlara ne olurki? Doğru olabilir ben yinede opeti sadece sçmak için kullanırım allah var temiz adamlar.
Okan hoca bunu bilmez mi sence ? Demekki artniyetli, olağandışı hal ve tavırlar gözlemlemiş hocaStoper adam sert müdahalede bulunacak ayrıca olm. Sezon kampı bu tüm oyuncular tüm özelliklerini gösterecek. Büyütmemek lazım. Çekip dövmemiş sonuçta
Olm açık oynayan takımlarda 2 ayda nelssona döner o herif. Kapalı oynayacaksın ki kendisinden maximum katkı al. Herifte çeviklik yok kısa mesafede yediği çalımlarda kitleniyor ve bu çok büyük eksi. Dan dun dalmasını sağlayacaksan ve buna izin vereceklerse iyi herif.Burda çöp diyorlardı.
her maçta 340 pozisyona girip 10 tane atamayız illa sıkıntılı maçlar da olacak yani
Osi-icardi-barış-yunus-sane-sara-ilkay-sallai
daha nolacak gayet zengin bi rotasyon
Ayak parmak kapsülünde sorun vardı. Öyle dandik bir sakatlıktan herif oynayamadı.Ne ferdisi yav.
Uzun sureli sakatlikta gecirmedi mi onbu sezon, ben mi yanlis hatirliyorum
ne alaka oğlum tam tersi bu adamlar yeter diyorum işteya kanka her mesajımda da hocayı savunacak bir şey yazma allasen kasım-şubat arası ligde bok gibiydik mertens gitti yerini sane ile mi doldurduk yani gelsin işte trossard ne var yani bunda
ne alaka oğlum tam tersi bu adamlar yeter diyorum işte
bodruma modruma daha çok pozisyona girmek için trossard lazımsa hoca niye duruyor kulübede
Cok sakatlaniyor birde. Fazla kas kütesi var eski cevikligi yok. Birde abartildigi kadarda iyi degil. Avrupa maclarinda hep bi acigi oluyordu.boeye de çok mesafeliyim artık bu yüzden
belli ki bi tarafı kalkmış zaten bu ülkeyi de pek sevmiyordu
varsın gelmesin tam adanmayacaksa
Nelson bence başka bir sorunu var yada oynatmadığımız için sinir yapıyor gitmek istiyorFatih hocanin aldırdığı kerem,baris ve boey silik karakterler degil
barış yunus sane trossard gibi 1 kanat rotasyonu da fazla lüks olur kabul edelim kiKamp yemiş birer sallai ve zaniolo yeterli gelir inşallah ne diyim. İkisi de kilit açmakla alakası olmayacak kabiliyetsizlikte adamlar
Bu kaynak pek güvenilir değil diye aklımda kalmış.