Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya arkadaş bir sakin hemen gaza geliyorsunuz saçma sapan insanların yazdıklarıyla!!!! İş bitti açıklama için beklenen bir şey var belli ki! Sakin kalın bekleyin. Kaleci, stoper, orta saha, sağ bek ve olası fırsatları düşünün artık. Gideceklere odaklanın!!!

Olumsuz bir şey olsaydı bu kaçırır mıydı saniyesinde girerdi üstüne birde özel ingilizce yazardı puşt relax
pLXOpcpy_400x400.webp

Ata B Oguz kadar pessimist bir insan gormedim, ayni musap gibi.

Osimhen, Hilale gitmek isteseydi 2 ay once gitmisti.

Salin yaw

Transfer mi yapıyorsunuz atom mu parçalıyorsunuz. Dünyanın transfer yapmakta en çok zorlanan takımı olabiliriz

Ömrümde ilk defa pzt si beklemek diye bir argüman duyuyorum bu Osi transferinde. Ne teminatmış arkadaş, araya 2 gün girdi mi büyük sıkıntılar çıkıyor bekletmeyin cumaya işte bu işi, adam pisiko, denk getirdiğin anda attırcan imzayı, bu 2 günde kimbilşr kaç yüz tane senaryo döncek adamın kafada. Daha geçen sene son saniyede kaç defa iptal etti transferi bu adam. Bu bizimkiler bukadar mı iş bilmez

Ata B Oguz kadar pessimist bir insan gormedim, ayni musap gibi.

Osimhen, Hilale gitmek isteseydi 2 ay once gitmisti.

Salin yaw
Pesimistlik nerede burada? Haber ne alaka diye şaşırdım. Tşk mı geçiliyor diye yazdım burada. Osimhen gelmiyor eyvah mı demişim.

Dünün üzerine bugün herhangi bir gelişme oldu mu? Olmadı. Buna sinirlendim, bunun neyi pesimistlik anlamıyorum yaw :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt