Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.785
- 11.161
- 1.838
gelsin artik. oralarda basina bisey gelirse biteriz.Öyle diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin artik. oralarda basina bisey gelirse biteriz.Öyle diyorlar
dostum bizde yeterince asker topçu var
barış yunus torrik lemina apo davinson eren jakobs osimhen sara
bunların hepsi asker koşan adamlar ki akanjide öyle
al nassr nalska yani
kaliteli topçunun yanında atletikde adamlar hepsi hiçbiri unu elemiş değil
sen dedikten sonra videosunu izledim Como nun. kafa dinlemelik yer gibi geldi. pek bir alameti farikası yok sanki
Watford resmen ingilterenjn santrfor pouli takımıdır.efsanesi Elton johndurla elin italyanı çocukken watfordlumuydu
bence de öyle biraz mübalağa ediyorum ama kaleci mi lazım öyleyse ederson alalım işi her ne kadar ederson sevdiğim bir topçu olsa da her mevkiye sirayet edecekmiş gibi gelmeye başladı. bir de okan buruk olduğu sürece zaten anormal koşan oyunculara ihtiyacımız olacak hep.
devre arası skriniar hamlesi de çok sıkıntılı mesela tam al nassr transferi. inter bile bisseck diye no name çocuk aldı güvendi oynattı şl finali de yaptı. mesela bir tane de fancy olmayan sağ bek alalım. hocanın hala 4 milyon euro maaşlı boey istemesini ben bize yakıştıramıyorum valla şu an.
Olumlu konusma sen. Olan transferi bozarsin masonnnnarkadaşlar citynin ilk 11 oyuncularını alıyoruz
fazla analize gerek yok bence
uçmayın yani
CİTYNİN BE BAYERNİN ilk 11 topçularını alıyoruz!
ulan bundan 4 sene önce hayalini bile kuramazdınız
nirdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeFabrizio "Deal Done" demiş.
Edit dememiş, Deal Done olacak yazmış, kusura bakmayın.
Watford resmen ingilterenjn santrfor pouli takımıdır.efsanesi Elton johndur
Dememiş, Satış maddesi üzerine konuşuluyormuş.Fabrizio "Deal Done" demiş.
Edit: Dememiş, Deal Done olacak yazmış, kusura bakmayın.