Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllar önce zidane lı juve istanbula gelmek istememişti bahaneler bularak bu sene bunlarla eşleşirsek aynı senaryo olablir.

dostum bizde yeterince asker topçu var

barış yunus torrik lemina apo davinson eren jakobs osimhen sara

bunların hepsi asker koşan adamlar ki akanjide öyle

al nassr nalska yani

kaliteli topçunun yanında atletikde adamlar hepsi hiçbiri unu elemiş değil

bence de öyle biraz mübalağa ediyorum ama kaleci mi lazım öyleyse ederson alalım işi her ne kadar ederson sevdiğim bir topçu olsa da her mevkiye sirayet edecekmiş gibi gelmeye başladı. bir de okan buruk olduğu sürece zaten anormal koşan oyunculara ihtiyacımız olacak hep.

devre arası skriniar hamlesi de çok sıkıntılı mesela tam al nassr transferi. inter bile bisseck diye no name çocuk aldı güvendi oynattı şl finali de yaptı. bir tane de fancy olmayan sağ bek alalım. hocanın hala 4 milyon euro maaşlı boey istemesini ben bize yakıştıramıyorum valla şu an.

Fabrizio "Deal Done" demiş.
Edit: Dememiş, Deal Done olacak yazmış, kusura bakmayın.

…𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐆𝐚𝐥𝐚/𝐎𝐬𝐢𝐦𝐡𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐯𝐞 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐲 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐠𝐞𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐞𝐝
1752874398369.webp

bence de öyle biraz mübalağa ediyorum ama kaleci mi lazım öyleyse ederson alalım işi her ne kadar ederson sevdiğim bir topçu olsa da her mevkiye sirayet edecekmiş gibi gelmeye başladı. bir de okan buruk olduğu sürece zaten anormal koşan oyunculara ihtiyacımız olacak hep.

devre arası skriniar hamlesi de çok sıkıntılı mesela tam al nassr transferi. inter bile bisseck diye no name çocuk aldı güvendi oynattı şl finali de yaptı. mesela bir tane de fancy olmayan sağ bek alalım. hocanın hala 4 milyon euro maaşlı boey istemesini ben bize yakıştıramıyorum valla şu an.

bence zaten sağbek ve ortasaha transferi 23 yaş altı olmalı scout31 ciler onunla oyalansın

ilk 11 edersonlar akanjiler planlanıyır doğrusuda bu

Bu adamın taleplerini kabul edince 5 dakika sonra imza atmazsan yenisini ister. Bizimkiler çok yavaş hareket ediyor

Biz kendimiz nekadar kar yapcagizki satarsak. Hadi sattik diyelim okadar az yapabilicegimiz kar icin paymi istiyon hala? Ayip yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt