Benim gözlemim bu şekilde. Adam gelmek istiyor ve bizim ona ilgimiz yok. Bunda sallayacak ne var.
Dostum yukarıda yazdım gerekçesini daha sabah inter sportif direktörü bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Teklif vermişiz.
Teklif verdiysek bu 1 milyon euro dahi olsa bu senin söylediklerini taca çıkarıyor hakanı anlamak için boşa çabalayıp kendini yormuş oluyorsun. Yazık kendine yapma.
Teklifimiz var ve bu demek oluyor ki kendisi fırsata dönüştüğü anda almamamız için bir sebep görülmüyor.
Hadi dersin kadro şişkin ihtiyaç yok diye sallamadı kulüp o da değil. İmkan olursa seni de isteriz denilmiş bir maaş bütçesi bile ayarlanmış.
Buradan sonra gerekiyorsa 1 ay dahi beklemeyen, bonservisinin makul ücretlere çekilmesi için çabalamayan.
En yakın ilişki kurduğu adam tarafından hakan bana bırakın dedi, ayarlayacağım dedi denilip inter tarafından 35 milyondan aşağıya inmiyoruz şeklinde cevap verilen ortamda kendisi önce verdiği(burası muallak ama yakın gazeteci dedi diye kabul ediyoruz) sözü tutarak bonsevisindeki ufak pürüz olan 35 milyon euroyu çözmeli ki hareket edelim.
Yok ben umurumda olmaz Galatasaray versin 35 alsın bende 10 isterim işlerine geliyorsa alsınlar. Ben koyu Galatasaraylıyım hayalim o formayı giymek diye bol keseden atmasına da gerek yok o halde. Kim parayı verirse oraya giderim bir aidiyetim yok diyebilir, dedirtebilir.
Fener alamazsa beşiktaş başak diye tüm kulüplere selektör yakacakmış gibi durmakta.
Bu arada kendisini eski hocasının takımı da istiyor gayet makul bir maaşı da cepler.