Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Çocukluk aşkım'' tarzı açıklama yapan birisi gidip rakibine gidiyorsa ''bu normal birşey'' tarzı yorumlara asla katılmıyorum.Avrupa diyoruz avrupada italyada ispanyada neler oluyor ne tepkiler geliyor taraftardan bu tarz şeylerde.Ülkemizdeki taraftarlar olarak kendimizi fazla eleştiriyoruz bence.Giderse bir daha gs ile ilgili herşeyi silmesi gerekmekte madem duruşun var tam dur.Problem kendisine ve galatasaray taraftarına yıllarca yalan söylemiş oldu.

Alışkınız bu tarz hainliklere. Sıkıntı yok.
Fakat şu bir gerçek ki giden hep kaybetti.
Cimbom başı dik yürür

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostlar, hainlik vs bir sakin olmak lazım. Ortada bir şey yok ki. Fbli amigolara bakmamak lazım.

Kendinizi Hakan yerine koyun. Bir şekilde Türkiye'de yaşamaya karar veriyorsunuz. Galatasaray'a gelmek istiyorsunuz ve açık bir şekilde dile getiriyorsunuz. Sonra seni kimse sallamıyor, fiyatını bile sormuyor, aramıyor. Belli bir noktadan sonra diğer tekliflere bir şekilde açık olursunuz. Zaten Türkiye'de Hakan'ı alabilecek kaç kulüp var ki. Ayrıca bir arkadaşın yazdığı gibi Hakan bir GS efsanesiymiş gibi davranmanın anlamı yok. Hakan iyi ve kıymetli bir oyuncu. Bize gelirse destekleriz, gelmezse de İşi gücü rast gitsin.
Bize gelmeyip fbye giderse işi gücü rast gitsin ve kupalar kazansın mı reis?

İstanbulda yaşamaya karar verdi ise 3-5 sene sonra emekli olunca istediği kadar yaşayabilir.

Dünyanın her liginde takım bulabilecek bir oyuncu bu. Tüm takımlar bitti fb mi kaldı? Üstelik sarı kırmızı renklere sevdalıysan.

Düpedüz döneklik bu. Pozitif bir bakış açısı bulamıyorum. Ha kendi bilir o ayrı ama bu onun dönek olduğunu değiştirmeyecek.

Benim gözlemim bu şekilde. Adam gelmek istiyor ve bizim ona ilgimiz yok. Bunda sallayacak ne var.
Dostum yukarıda yazdım gerekçesini daha sabah inter sportif direktörü bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Teklif vermişiz.
Teklif verdiysek bu 1 milyon euro dahi olsa bu senin söylediklerini taca çıkarıyor hakanı anlamak için boşa çabalayıp kendini yormuş oluyorsun. Yazık kendine yapma.
Teklifimiz var ve bu demek oluyor ki kendisi fırsata dönüştüğü anda almamamız için bir sebep görülmüyor.
Hadi dersin kadro şişkin ihtiyaç yok diye sallamadı kulüp o da değil. İmkan olursa seni de isteriz denilmiş bir maaş bütçesi bile ayarlanmış.

Buradan sonra gerekiyorsa 1 ay dahi beklemeyen, bonservisinin makul ücretlere çekilmesi için çabalamayan.
En yakın ilişki kurduğu adam tarafından hakan bana bırakın dedi, ayarlayacağım dedi denilip inter tarafından 35 milyondan aşağıya inmiyoruz şeklinde cevap verilen ortamda kendisi önce verdiği(burası muallak ama yakın gazeteci dedi diye kabul ediyoruz) sözü tutarak bonsevisindeki ufak pürüz olan 35 milyon euroyu çözmeli ki hareket edelim.

Yok ben umurumda olmaz Galatasaray versin 35 alsın bende 10 isterim işlerine geliyorsa alsınlar. Ben koyu Galatasaraylıyım hayalim o formayı giymek diye bol keseden atmasına da gerek yok o halde. Kim parayı verirse oraya giderim bir aidiyetim yok diyebilir, dedirtebilir.
Fener alamazsa beşiktaş başak diye tüm kulüplere selektör yakacakmış gibi durmakta.

Bu arada kendisini eski hocasının takımı da istiyor gayet makul bir maaşı da cepler.

Fatih Terim: "Yerli oyuncu piyasasında Galatasaray seçenek olamaz. Galatasaray tek tercih değilse, bizim o oyuncu ile işimiz olmaz."
33dc83e669d643d53fa747098d752f45.jpg

Yahu, Hakan'ın kapı gibi röportajları yok mu, Galatasaraylıyım, Türkiye'de başka takım forması giymem vs diye.
Ne diyecek, ben Galatasaray'lıyım beni almadılar şimdi FB'liyim mi diyecek.
Ya da FB'li arkadaşlar ben Galatasaraylıyım ama FB için oynayacağım bunu kabul edin mi diyecek.

Olmaz yani.
Dostum 1 sene önce hakanın kendi ağzından bize gelme durumuyla ilgili ligin hakkında atıp tutup sonra da üst seviyede kalmak istiyorum diye röportajı var sonra da yanlış anlaşıldım diye instagram görseli falan atmıştı yazılı.
Çok güvenilir izlenimi vermiyor hareketleri.
Olabilir belki bir gün diyip geçebilecekken ısrarla bu tavrı hoş değil. İntere gitmeden de benzer hikayeler yaşanmıştı.

Sonra biz almadık oldu.

Dostum 1 sene önce hakanın kendi ağzından bize gelme durumuyla ilgili ligin hakkında atıp tutup sonra da üst seviyede kalmak istiyorum diye röportajı var sonra da yanlış anlaşıldım diye instagram görseli falan atmıştı yazılı.
Çok güvenilir izlenimi vermiyor hareketleri.
Olabilir belki bir gün diyip geçebilecekken ısrarla bu tavrı hoş değil. İntere gitmeden de benzer hikayeler yaşanmıştı.

Sonra biz almadık oldu.
Dert değil hocam, EB geldi de ne oldu. Gelsin dert etmem ben. Hakan iyi oyuncu da bizim için olmazsa olmaz değildi. İlkay mesela daha elzem profil.

Bu arada Talisca olmasa Ilkay'i da almaya calisirlardi.
İlkay çok üst düzey bir oyuncu, ben bayılıyorum şahsen. Hakan da öyle keza çok özel oyuncu ama mesela bize Hakan değil İlkay gerekir. Neden Lucas-Lemina-İlkay yap, Sara-Lemina-İlkay vs yap. Çeşit bol.

Ama Hakan İlkay'ın yapabileceği ceza sahasi içi kosularını yapabilir mi bilemedim, regista 6 vs oynuyor son dönemlerinde. Yani Hakan için Lemina-Lucas biri kesik yer ama İlkay'ı koy forvet arkası gibi, Dries görevini yapsın.

Dert değil hocam, EB geldi de ne oldu. Gelsin dert etmem ben. Hakan iyi oyuncu da bizim için olmazsa olmaz değildi. İlkay mesela daha elzem profil.
Bence dert.
Bir kere gereksiz yere türk kontenjanı açısından bir avantaj elde edecekler. Dikine oyun kurgusu, duran top gibi pozisyonlarda gereksiz güçlenmiş olacaklar. Biz alsak kendimiz güçlenmesek bile fenerin bu şekilde güçlenmesi için benzer profile gitmesi gerekecek o da muallak, çok. alternatif yok. Bunun için zaman kaybı falan yaşayacaklar vs.
Kendisinin türk olması adaptasyon sürecini hızlandırır. %10 daki katkı sağlayacaksa bu risk alınmamalı.
Biz de robotlardan oluşan bir takım değiliz bir yerde düşüşümüz olacaktır orada bunlar da düşecekken kaldırır falan gereksiz bir aksiyon. Kendisi söz verdiği gibi bonservisini makul ölçülere düşürsün bizde 4-5 neyse maaş verelim geçelim isterdim.
İlkaya daha ihtiyaç duyuyoruz okey ancak onun gelecekmiş gibi bir tavrı yok mutlu mesut bir şekilde cityde futbol oynamaya devam edecek gibi durmakta.

Yarının da ne getireceğini bilemeyiz. Bir bakmışsın Allah korusun bir sakatlık çıkmış osden bir oyuncuya aklı alınacak bir teklif gelmiş. (lemina 15m maaş 20 bons) Gitmek istediğinde eyvah dememek gerekiyor. O nedenle kendisi otursun oturduğu yerde beklesin biraz daha.

Osimhen 1 aydır direniyor Galatasaraylı adama gelince sarının yanında lacivert de olurmuş aslında mı deniliyor.
Sevmedim bu karakter dengesizliğini.

Bence dert.
Bir kere gereksiz yere türk kontenjanı açısından bir avantaj elde edecekler. Dikine oyun kurgusu, duran top gibi pozisyonlarda gereksiz güçlenmiş olacaklar. Biz alsak kendimiz güçlenmesek bile fenerin bu şekilde güçlenmesi için benzer profile gitmesi gerekecek o da muallak, çok. alternatif yok. Bunun için zaman kaybı falan yaşayacaklar vs.
Kendisinin türk olması adaptasyon sürecini hızlandırır. %10 daki katkı sağlayacaksa bu risk alınmamalı.
Biz de robotlardan oluşan bir takım değiliz bir yerde düşüşümüz olacaktır orada bunlar da düşecekken kaldırır falan gereksiz bir aksiyon. Kendisi söz verdiği gibi bonservisini makul ölçülere düşürsün bizde 4-5 neyse maaş verelim geçelim isterdim.
İlkaya daha ihtiyaç duyuyoruz okey ancak onun gelecekmiş gibi bir tavrı yok mutlu mesut bir şekilde cityde futbol oynamaya devam edecek gibi durmakta.
Üstad, yani almamalarını isteriz ona bir şey diyemem, sadece illa geliyorsa da yapacak bir şey yok yani. Rakip üç senedir altımızda eziliyor, kafayı kırdılar yani, tüm tuşlara basarlar :asd:

Üstad, yani almamalarını isteriz ona bir şey diyemem, sadece illa geliyorsa da yapacak bir şey yok yani. Rakip üç senedir altımızda eziliyor, kafayı kırdılar yani, tüm tuşlara basarlar :asd:
Bu sene 4. şampiyonluk olmasın diye her yerden bir güçlenme dalgası var gibi duruyor. Bizden de kaynaklı durum değil kalite artırdık diyelim.

Bayağı önünü kesemezsek alır giderler korkusu ile her türlü esneklik sağlanmış durumda ve hakemlerle de bu daha da sağlanacak muhtemelen.
Federasyon içini saymıyorum bile. Kafa sallayan yumruk sıkan bir başkanımsı ve ayıp ya diyip kendi yaptıklarından utanmayan bir spor bakanımsı var ülkede.

O nedenle takım olarak güçlenmelerinin önüne geçilmeli. Gerekiyorsa küfür edilerek ülkeden kaçması sağlanmalı.

Osimheni alınca, Hakana seni alamıyoruz paramız kalmadı dedik heralde o da fbye gitti. Ama hem hakan hem orkun ikisininde rakiplere gitmesi bir parça üzdü, istesek ikisinide alırdık sonuçta.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlkay hakandan da orkundan da çok daha iyi futbolcu. Büyük takım için en uygun oyuncu İlkay.uygun fiyata alırsak 2 yıl ligin içinden geçer.

Hakan fenere gidebilir sıkıntı yok

Biz kendi takım kalitemize odaklanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt