Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okudum herifin madde madde yazdiklarini

Da yani seviyesi yukarida bir topcunun TR klisesi "kendini biraz degersiz hissetmis" kismina anlam veremedim acikcasi.

Oo osiye 75 basiyorlar ama beni kovalamiyorlar mi diyor mesela. Orasi pek inandirici gelmedi.

Ama bundan kasti gorusuyorduk belli yoneticilerle ama bir anda arayan soran kalmadi ise buna bor sey diyemem. Bizim yonetimde boyle acemilikler olma ihtimali yuksek

Buna katılıyorum. Bir oyuncuya şimdiye kadar verdiğimiz en yüksek meblanın üç katını veriyoruz zaten. O arada Osimhen'i bırakıp, apar topar 32 yaşında bir oyuncu için 20 milyon avro ve üstü paralar verecek halimiz yok.

Hakan mevzusunda eylülü beklediğimiz belli

Bons 15e düşerse alırız düşmezse alamayız

Mevzu baştan beri bu, daha da üzerinde durmaya gerek yok.

Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.

[emoji[emoji6]]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
ekim ayından itibaren çift santrafor oynayacak kadroları yapın da görelim

Ederson
Sanchez Akanji Abdulkerim
Baris Lemina Torreira Yunus
Sane
Icardi Osimhen

Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.
Bizim TFF deki 130 M civarina denk gelen limitimiz nasil etkileniyor admiral?

Ne kadar bonsrvis verebilme gucumuzu kestiremiyorum hesabini tam bilmedigim icin

O sapma payi gibi zirvaliklari da kaldirdilar diye aklimda kalmis

akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca

hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için

35 milyon maliyete girmediğimiz için bize mi kırılmış Hakan. İnter'den buraya gelmek için kırk takla atmasını futbol içi seçimlerle açıklayamıyorum belli ki bir şekilde tüymesi gerekiyor oradan ki bu da bizim sorumluluğumuza girmiyor. İşin sonunda her türlü kendisinin kaybedeceği bir kumar kendi bilir.

Gece gece neler olmuş ya :asd:

Benim bildiğim Hakan Fener'e gitmez, bence Kerem de gitmez. En fazla telefonda nezaketen görüşmüşlerdir. Ona bile laf söyleyen var gerçi, iş dünyasını 10 yaşında çocuklar idare etmediği için görüşürsün, konuşursun. Osimhen de aracıyla görüşmüştür, teşekkür edip kapatmışlardır telefonu.

Yalnız olm bu ne ezilmişliktir... Vaktinde Fatih Hoca Uefa'yı bize aldırdığının ertesi günü 5 kat maaş teklifiyle adama gitmekten başladılar, Arda Turan'ı almak için dünya paralar teklif ettiler, tabii ki alamadılar, her sene bizimle ne kadar adamın adı geçse saldırıyorlar, daha yeni Osimhen'den defolu yediler. Ali Koç'un büyük hedefi bu, vizyonu bundan ibaret, bunlarla bize zarar verebileceğini zannediyor. Ne zavallılık be... Saha içi saha dışı tamamen rakibini geçme odaklı dünyanın en saçma salak şekilde idare edilen kulübüne gitmek isteyen varsa da gerçekten kafasına s.çayım. Hakan da gitmez normalde ama atıyorum 12-13 milyon önerip aklını çeldilerse duble kafasına s.çayım der geçerim ama hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca

hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için
Oynar da ben çok uygun görmüyorum oynamasını.

Gece gece neler olmuş ya :asd:

Benim bildiğim Hakan Fener'e gitmez, bence Kerem de gitmez. En fazla telefonda nezaketen görüşmüşlerdir. Ona bile laf söyleyen var gerçi, iş dünyasını 10 yaşında çocuklar idare etmediği için görüşürsün, konuşursun. Osimhen de aracıyla görüşmüştür, teşekkür edip kapatmışlardır telefonu.

Yalnız olm bu ne ezilmişliktir... Vaktinde Fatih Hoca Uefa'yı bize aldırdığının ertesi günü 5 kat maaş teklifiyle adama gitmekten başladılar, Arda Turan'ı almak için dünya paralar teklif ettiler, tabii ki alamadılar, her sene bizimle ne kadar adamın adı geçse saldırıyorlar, daha yeni Osimhen'den s.ktiri yediler. Ali Koç'un büyük hedefi bu, vizyonu bundan ibaret, bunlarla bize zarar verebileceğini zannediyor. Ne zavallılık be... Saha içi saha dışı tamamen rakibini geçme odaklı dünyanın en saçma salak şekilde idare edilen kulübüne gitmek isteyen varsa da gerçekten kafasına s.çayım. Hakan da gitmez normalde ama atıyorum 12-13 milyon önerip aklını çeldilerse duble kafasına s.çayım der geçerim ama hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.

daha çok yazmalısın

Afedersiniz ama ben bu hakanın gsliliğine sokayım :) ne gslilikmiş arkadaş, çocukluk aşkıymış bikmem neymiş, gsye ana avrat söven koçla temas kuruyor. Defol git lan febene, 3 sene sonra gönderirken anana avradına bi güzel sövsğnler

3 ay sürmez SAÇ ateşi harlar bu kaskal ne yapıyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt