- 22 Ağustos 2010
- 32.951
- 37.773
- 3.033
İşin sonunda bu Çalhan GS'a gelecek bakın göreceksiniz :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okudum herifin madde madde yazdiklarini
Da yani seviyesi yukarida bir topcunun TR klisesi "kendini biraz degersiz hissetmis" kismina anlam veremedim acikcasi.
Oo osiye 75 basiyorlar ama beni kovalamiyorlar mi diyor mesela. Orasi pek inandirici gelmedi.
Ama bundan kasti gorusuyorduk belli yoneticilerle ama bir anda arayan soran kalmadi ise buna bor sey diyemem. Bizim yonetimde boyle acemilikler olma ihtimali yuksek
Birakin la su cocugu artikHakan’ ı bilmem de, Kerem bizdeyken bile hep bi gün giderse dönüşü fb olur demiştim, tam fb’ lik topçu, karakter olarak

[emoji[emoji6
]
]" data-quote="Emre Bari" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Bizim TFF deki 130 M civarina denk gelen limitimiz nasil etkileniyor admiral?Hakan mevzusunda eylülü beklediğimiz belli
Bons 15e düşerse alırız düşmezse alamayız
Mevzu baştan beri bu, daha da üzerinde durmaya gerek yok.
Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.
Hakan mevzusunda eylülü beklediğimiz belli
Bons 15e düşerse alırız düşmezse alamayız
Mevzu baştan beri bu, daha da üzerinde durmaya gerek yok.
Akanji transferi de Osi ve Ederson gib bir an önce bitmeli. Akanji camiamıza hayırlı olsun yazmalıyım.
Oynar dostumakanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca
hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için

Oynar da ben çok uygun görmüyorum oynamasını.akanji sağ bek de oynar mı ihtiyaç olunca
hoca belli ki sapan bek/sağ stoper fikrini sol stoperin önüne geçirmiş hem oyun içinde asimetrik 5+5i sağlamak hem de dizilişi değişikliğinde kolay kullanmak için
Gece gece neler olmuş ya
Benim bildiğim Hakan Fener'e gitmez, bence Kerem de gitmez. En fazla telefonda nezaketen görüşmüşlerdir. Ona bile laf söyleyen var gerçi, iş dünyasını 10 yaşında çocuklar idare etmediği için görüşürsün, konuşursun. Osimhen de aracıyla görüşmüştür, teşekkür edip kapatmışlardır telefonu.
Yalnız olm bu ne ezilmişliktir... Vaktinde Fatih Hoca Uefa'yı bize aldırdığının ertesi günü 5 kat maaş teklifiyle adama gitmekten başladılar, Arda Turan'ı almak için dünya paralar teklif ettiler, tabii ki alamadılar, her sene bizimle ne kadar adamın adı geçse saldırıyorlar, daha yeni Osimhen'den s.ktiri yediler. Ali Koç'un büyük hedefi bu, vizyonu bundan ibaret, bunlarla bize zarar verebileceğini zannediyor. Ne zavallılık be... Saha içi saha dışı tamamen rakibini geçme odaklı dünyanın en saçma salak şekilde idare edilen kulübüne gitmek isteyen varsa da gerçekten kafasına s.çayım. Hakan da gitmez normalde ama atıyorum 12-13 milyon önerip aklını çeldilerse duble kafasına s.çayım der geçerim ama hiç sanmıyorum öyle bir şey olacağını.
Afedersiniz ama ben bu hakanın gsliliğine sokayımne gslilikmiş arkadaş, çocukluk aşkıymış bikmem neymiş, gsye ana avrat söven koçla temas kuruyor. Defol git lan febene, 3 sene sonra gönderirken anana avradına bi güzel sövsğnler