- 2 Nisan 2012
- 43.274
- 22.282
- 2.888
3 tane orta saha var, İlkay bu kadar müsaitken çoktan getirmeliydik, neyi bekliyorlar ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashford fb ye gitmez zaten bizim basının bizim yaptığımız transferler karşısında fb yi ezdirmeme çabası aynı seviyeymisiz gibi davranmaları açıkçası Asensio da bence alamayacaklarını düşünüyorum uçuk bir rakam vermezlerse.rashford feneri ikna edememiş
Aynen, dursun leminayı Okan hocaya rağmen aldı. İlkayı da almalı.İlkay için lemina gibi baskı yapmak gerekiyor. Gelip iyi oynayınca zaten herkes ben istedim diyor
Çoğu kaynak Okan hoca istemiyor diyor.3 tane orta saha var, İlkay bu kadar müsaitken çoktan getirmeliydik, neyi bekliyorlar ya.
Yabancı kontenjanı diye bir durum var. Orta saha yerli olmak zorunda. Yoksa kaleci veya stoper alamazsın. Gayet açık bir durum bu. Ya da 23 yaş altı orta saha alacaksın, ne denli tutacak bilinmez.hoca 10 numara listesinin ilk sirasina ilkay yazmamistir. dolayisiyla hemen inmesini de istememesi normal.
3 tane orta saha var, İlkay bu kadar müsaitken çoktan getirmeliydik, neyi bekliyorlar ya.
İlkay beleş millot 18 milyon. Limit yüzünden ilkay lazım, böylece kaleci sağbek ve stopere para kalır biraz dahailkay millot için bekletiliyor

Buchi başından beridir hakan işini net şekilde yalanladı. Buchi'nin Kavukçu tarafına yakın olduğunu düşünürsek bence kavukçu ve okan hoca hatip'in ilgilendiği hakan ve ilkay transferlerini istemiyor veya erteliyor. Bizim takımın normal işlemesi için tek yetkili kavukçu olmalı artık yoksa bu saçma işler devam eder.
adamın TM degeri 35 - serbest kalma maddesi muhabbeti vardı bir tivitte hatırlamıyorumda ..ilkay millot için bekletiliyor
Yav gidip dursun özbek'e ben hatiple çalışmak istemiyorum desin direk artık, dursun özbek anlamadı bi türlü mevzuyu. Bu çift başlılık çok daha bela olacak kulübün başınasırf bu hatipoğlu yüzünden okan hocama sempati duymaya başladım
adamın TM degeri 35 - serbest kalma maddesi muhabbeti vardı bir tivitte hatırlamıyorumda ..
nasıl olacak o iş ?