Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tane orta saha var, İlkay bu kadar müsaitken çoktan getirmeliydik, neyi bekliyorlar ya.

rashford feneri ikna edememiş
Rashford fb ye gitmez zaten bizim basının bizim yaptığımız transferler karşısında fb yi ezdirmeme çabası aynı seviyeymisiz gibi davranmaları açıkçası Asensio da bence alamayacaklarını düşünüyorum uçuk bir rakam vermezlerse.

hoca 10 numara listesinin ilk sirasina ilkay yazmamistir. dolayisiyla hemen inmesini de istememesi normal.
Yabancı kontenjanı diye bir durum var. Orta saha yerli olmak zorunda. Yoksa kaleci veya stoper alamazsın. Gayet açık bir durum bu. Ya da 23 yaş altı orta saha alacaksın, ne denli tutacak bilinmez.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buchi başından beridir hakan işini net şekilde yalanladı. Buchi'nin Kavukçu tarafına yakın olduğunu düşünürsek bence kavukçu ve okan hoca hatip'in ilgilendiği hakan ve ilkay transferlerini istemiyor veya erteliyor. Bizim takımın normal işlemesi için tek yetkili kavukçu olmalı artık yoksa bu saçma işler devam eder.

Hakan hıyarı bide “ben inter’le konuşurum bonservis’de indirime gitmeleri için” diyordu değil mi.

Tam kolp bir herif

Şu takımda orta sahada sayısal olarak eksik kalinmisken ilkay'i bekletmenin tek bir mantıklı açıklaması yok, belki hakan için bekletiliyor diyorduk onu da fener alıyormuş İlkay hemen indirilmeli. zaten yabancı kontenjanından ekleme de yapamıyoruz anca +2 kontenjanına alınır acil orta saha istiyoruz.

#ilkaycimboma
#ilkaycimboma
#ilkaycimboma
#ilkaycimboma
#ilkaycimboma

Hakan çalhanoğlu temsili

1752930313636.webp

Hakanın Milan'dan İnter'e geçişi de sıkıntılıydı drama bağımlısı ergen karakterli bir adam en sevmediğim insan tipi. Ben şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım diye muhabirler aracılığıyla baskı yapacaksın sonra yönetim full mesai Osimhenle uğraşırken yeterince ilgi görmedim diye fenere kendini yamayacaksın. Tam bir kaşar davranışı 32 yaşındaki bir adamın kendini bu konuma düşürmesi inanılmaz bir olay yaw :asd:

Buchi başından beridir hakan işini net şekilde yalanladı. Buchi'nin Kavukçu tarafına yakın olduğunu düşünürsek bence kavukçu ve okan hoca hatip'in ilgilendiği hakan ve ilkay transferlerini istemiyor veya erteliyor. Bizim takımın normal işlemesi için tek yetkili kavukçu olmalı artık yoksa bu saçma işler devam eder.

sırf bu hatipoğlu yüzünden okan hocama sempati duymaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt