- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Hala olmadı dahaOsimhen olmayacak diye kafa açıyordun?
Olursa sevineceğiz yawSitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala olmadı dahaOsimhen olmayacak diye kafa açıyordun?
Olursa sevineceğiz yaw65m euroya genç kaleci alacakCity neden as kalecisini Galatasaray'a gonderiyor?
Asensio da olabilir.malum hala alamadilarAllah var Hakan'ı başından beri istemiyordum o maaş ve bonservise. Umarım Ali Koç'un Safi'nin hediye edeceği transfer dediği isim Hakan Çalhanoğlu'dur. 17-18 bonservis 10 Milyon maaş verseler müthiş olur. Hele Bissouma falan yerine alırlar ise tadından yenmez. Fred-Hakan-Talisca orta sahasının yumuşaklığı sebebiyle deplasmanlarda paspas olurlar.
Her zaman yazdigi dogru, sadece bi ara nekadar kaleci varsa ortaya atti ki bu da taktiksel bi manevraydi.Samiyenin aylardır yazdığı hersey doğru ya buna da inanın
Kaleci olarak Jose Sa veya Bono'yu alalımWolverhampton Tzolakis'i alabilir
![]()
Buraya ne düşündüğümü yazsam sansürlenir heaaaaaBuchi’nin ManU nefreti hakkında @Murat Durmaz ne düşünüyor acaba yaw![]()
Onun da çok ekstra şeyler yapabileceğini düşünmüyorum. Ha çok iyi futbolcu, bazen şapkadan tavşan çıkartabilir ama suyun karşı tarafına kim gitse yeteneklerinden arınıyor biraz da kırılgan birisi zaten Asensio, baskı ortamında sanmıyorum çok iş yapabileceğini.Asensio da olabilir.malum hala alamadilar
NeeeeeeeOtavio kovulmuş. TR’ye düşebilir
Aha @Keramettin TANRIVERDİ koş seninkiOtavio kovulmuş. TR’ye düşebilir
Yine napmışlarYönetici nasil oyuncu alip hediye edebiliyor, bu yasak degil miydi? Adamlar üç kağıdı itiraf etmişler.
Fatih hoca olsa bu paraları verdirir miydi diyemeden edemiyor insan.7 bonservis, 7 maaş 3 yıl desen. Toplam 28m euro. Çok iyi potensiyel kaleci alabilir 10 sene kaleyi kapatabilirdin. Ya da daha sonra satabilirdik. Bu yönetim anlayışıyla 10 tane florya olsa bu kulup batar
Yildiz dedikleri de taliscaydi en sonYönetici nasil oyuncu alip hediye edebiliyor, bu yasak degil miydi? Adamlar üç kağıdı itiraf etmişler.
Pay ve teknik konularmış. Belli ki hafta içi olacak o transfer belki paranın yatırılması vb. gibi konular vardır.Ahmetcan iyi transfer olur bence.
Osimhen mevzusu neden uzuyor? Hala anlaşılamayan şey nedir. Hiç anlayamadım.