Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akanji stoper bek orta saha her yerde oynar. Onu bi çözsek işimiz çok kolaylaşır. Eğer somut bir girişim varsa oyunvu da meyilliyse sonuna kadar zorlanmalı

superligde birden nasil yukseldi bu maaslar anlamiyorum daha dune kadar 2.5-3 alan adama cok aliyor diyordu herkes 30-40 gol mu attida 3 milyonu hak ediyor deniyordu simdi onune gelen 6-7 den basliyor :)
Superstar orkun benficada 57 bin euro aliyormus brut haftalik

Maddison bize ilaç olur ama adadan bize oyuncu düşmesi için teknik direktörün kızı ile falan basılması lazım. O da transferin son günü.
Adadan şu an iki kişi isterdim. Biri bedavaya ayrıldı bence Kelleher. 14 milyona. Bizim vizyon maalesef çok dar. İkincisi de elliot. Acayip bir oyuncu. Mertensin psvdeki ortasha hali gibi. Ahh keşke bizim olsa

Maddison bize ilaç olur ama adadan bize oyuncu düşmesi için teknik direktörün kızı ile falan basılması lazım. O da transferin son günü.
Adadan şu an iki kişi isterdim. Biri bedavaya ayrıldı bence Kelleher. 14 milyona. Bizim vizyon maalesef çok dar. İkincisi de elliot. Acayip bir oyuncu. Mertensin psvdeki ortasha hali gibi. Ahh keşke bizim olsa
Ellioti bende isterdim

superligde birden nasil yukseldi bu maaslar anlamiyorum daha dune kadar 2.5-3 alan adama cok aliyor diyordu herkes 30-40 gol mu attida 3 milyonu hak ediyor deniyordu simdi onune gelen 6-7 den basliyor :)
Singo yorumla hele

Anadolu kulüpleri de yüksek. 700 bin ila 1 milyon arası ortalama. Hatta bazıları daha da fazla

Şimdi baktım da transfermarkt'da 2019 da torino u19 a transfer olmuş görünüyor. 17-18 yaşına kadar afrika altyapısında yetiştiyse eğer sıkıntı bence stoper ve kaleci için.
Ben torino altyapı çıkışlı biliyordum da bende baktım 18 yaşında torinoya gitmiş. Singo'yu bence biz sağ bek için alacağız adam torino'da komple bekti monaco boyu uzun diye stopere çekmiş.

Ben torino altyapı çıkışlı biliyordum da bende baktım 18 yaşında torinoya gitmiş. Singo'yu bence biz sağ bek için alacağız adam torino'da komple bekti monaco boyu uzun diye stopere çekmiş.
Sağbek için alınıyorsa eyvallah. Bu da akanji gibi hem stoper hem sağ bek oynayan oyuncu olduğuna göre demekki 2 mevki için tek oyuncu arıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt