Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson - Osimhen aynı anda gelirse millet Ederson u falan umursamaz orada. Adamın morali bozulur :asd:

Gene kime peşkeş çekildi milyonlar araştırılsın
Bok gibi logo
Yani onca ornek var.

Cl belli standardi var
Wimbledon belli standardi var
Epl uzun surede bir yenilik yapiyor ama hep yeni bir sey sunuyor (gollerdeki animasyon mesela-muthis dokunus)-formaya gore renk ayarlar falan...

La liga ana hattinda minimalist ama goldenoyuncu degisikliginde forma renkleriyle(o gun giyilen tabi) animasyon yapiyor misal..

Ne tema var ne renk kombinasyonu var ne bir sey.

Hep diyorum TFF yarisma acmasi lazim, ufak para ve sezon bileti odullu gibi. Muthis isler cikar...keza font icinde oyle. Ac yarisma gitsin ya haziranda

tsliler saul niguez diyor

Hakan işini salın ağalar. Üstüne konuşmaya bile gerek yok. Benim efsanem bir tanedir. O da Bülent Korkmazdir. 98 den beri izlerim maçlarımızı finalde omzu çıkıp aynısıni yapacak oyuncu yoktur. Bir liste yapilsa efsaneler listesi okan falan giremez. Biz tepedeyken bizi bırakıp intere giden sonra jkye gelip söyledikleri hala hatrimda. Hasan şaş falan Galatasarayliliginin zekatını verse okan taşıyamaz
Okan buruk kazandığı son 3 şampiyonlukla türkiye futbol tarihinin en başarılı futbol insanı ve önü çok açık. Diğerlerini de çok seviyoruz tabi ama okan buruk td olarak hizmete devam ediyor ve ligi ambargo altına aldı farkında değil misiniz

Inter, Hakan Çalhanoğlu’nu en az bir sezon daha kadrosunda tutmak istiyor.

Corriere dello Sport

Bu arada gecen seneki oyun mesefasinin uzun olma problemini asarsak torreira vs sara daha kisa mesafede cok daha iyi isler yapacaktir diye dusunuyorum.

Hakanin dusunulen pozisyonunda oyle bir butce ayirmalik ihtiyacimiz yok gibi olur.

Hocanin isi baya zor saka maka..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt