Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalecidir gol yer işi bu olay sadece kurtarış, yan top vs. değil.
Kalecilik bir noktada psikolojik savaştır sen düşersen takım düşer orada takımı ayakta tutman lazım veyahut o güveni vermen lazım.
24 kupa kazanmış hep şampiyonluğa oynamış bir adam bizim tam ihtiyacımız olan mental yoğunluğa sahip.
Bu tip alabileceğimiz 4-5 kaleci vardı ve birini alıyoruz. Osimhen'in gölgesinde kaldı ve kalmaya devam edecek ama müthiş ötesi bir transfer olduğu gerçeğini zaman ile anlayacağımızı düşünüyorum.
Daha çok oyun kurulumunda davidson apo sara leminayı rahatlatacak, üstüne hem sane hem barış hem osimhene direkt toplar atacak

liverpool bile isteye zortlamak için transfer yapmış demek ki

neyse allahtan osiye bulaşmadılar

Çeri çöpü gönderdim zaten hocam
Ederson,Davinson,Jakobs,Sara,Lemina,Torreira,Sane,Sallai,Zaniolo,Osimhen,İcardi toplam 11 yaptı geriye 1 hakkımız kalıyor. Bu listedeki en zayıf halkalar Sallai ile Zaniolo ama onlarda gitmeyecektir muhtemelen sallaiden sağ bekte de faydalanıyoruz
Sallai yerine sağ bek, stoper + 2 23 yaş altı hakkın var. Singo sağ bek ve stoper olarak da oynar. İlkay orta sahaya alternatif olarak alınıp mevcut yerli (Bay ve yunus özellikle) oyuncular satılmasın. Bu durumda uygun fiyata bir sağ bek yedeği ve sol stoper yedeği ile kâğıt üzerinde eksiksiz bir transfer dönemi geçirmiş oluruz.

Osimhen, gün ve saat itibarıyla hala Napoli oyuncusu.

Çeri çöpü gönderdim zaten hocam
Ederson,Davinson,Jakobs,Sara,Lemina,Torreira,Sane,Sallai,Zaniolo,Osimhen,İcardi toplam 11 yaptı geriye 1 hakkımız kalıyor. Bu listedeki en zayıf halkalar Sallai ile Zaniolo ama onlarda gitmeyecektir muhtemelen sallaiden sağ bekte de faydalanıyoruz
Sag bek alınır kesin defansa da Ahmetcan muhtemelen.

1 sezon iyi oynayan adamlar icin 100 milyon euro veriyorlar

yuh be

Nelssonu pazarlayamayacagiz gibi duruyor. Ne gelirse ok diyecegiz gibi malesef

Franko fransaya bir formul gider, uzucu ama yapacak bir sey yok. En azindan bu seneki kadroumuzda da bi gormek isterdim, ozguvenli olsa fikrimiz degisebilirdi..

Jelert guya wolfburg teklifi diye bir sey salladilar ama muamma

Kohn de ucuza gidecek sanki ...aslinda jakobs eren kohnden biri ters kanat ozelligi olsa durabilirdi.

Cuesta kime nasil satariz allahbilir.

Morata osi olunca gidecek gibi, ordan biseyler kazanacak olmamiz iyi

Yusuf'un yabanci sayiliyor olmasi asiri gerizekali bir detay...oyle olmasa kalabilir derdim(kutucudan daha iyi bence)

Agustosta cikacak bu hesap kitaplar .

Ederson,Davinson,Jakobs,Sara,Lemina,Torreira,Sane,Sallai,Osimhen,İcardi kesin kalacaklar. Zanioloyu kimse almaz zaten kendiside bu sene gitmek istemiyor gibi görünüyor. 11 tane yabacıya ek 1+2 tane 2002li hakkımız var.

BB cikisiyla gelecek bence , teminat icin garantici oluyorsa bizimkiler,kimse basagrisi yapmasin etmesin diye. Tekip ediyorlardir usulsuzluk o su bu diye bagirmak icin cunku..

Gerci mesela Nivak imzadan sonra yolladi mii 50 M dolari sak diye meraktayim.

Cunku hem sermaye arttrimi hem de ordan pesinat alacagiz.Biri bb cikisi digeri osi pesinati olacak gibi durum var
Bilmiyorum ya sanki pazar insanlar hep evinde falan ya kap açıklamasını yapıp getirirler belki diye düşündüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt