Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay bizden 8 milyon euro maaş istemiş, biz de bu kadar veremeyiz demişiz.

kimsenin anlam falan yüklediği yok herifin sadece gsde oynarım diye açıklaması var :asd:

gsliyim ama profesyonel hayat belli olmaz dese hiç problem yok zaten

2 yüzlülüğüne ve 2 gram aklıyla oyunlar oynamasına tepkili insanlar
Adamın çocukluk aşklarını aldatma gibi bir huyu var. Eşine de yapmış aynısını hamileyken kadın

2026 yeni Galatasaray Yönetimi

Dursun Özbek
Ahmet Yüce(2.baskan)
Mete ikiz
Sedat Doğan
Abdullah Kavukçu
Ali Yüce
Ali Sabancı

🥰🥰🥰

kimsenin anlam falan yüklediği yok herifin sadece gsde oynarım diye açıklaması var :asd:

gsliyim ama profesyonel hayat belli olmaz dese hiç problem yok zaten

2 yüzlülüğüne ve 2 gram aklıyla oyunlar oynamasına tepkili insanlar

Bari ile sorunlarinizi cozdunuz mu

Cezayı bilmiyorum ama sezon içinde bu durumdan dolayı performansının düştüğünü iddia edenler vardı.

Daha geçen sene yakın zamanda gelmeyi düşünmüyorum deyip bu sene Türkiye’ye dönmeye çalışması zaten bir şeyler olduğunu gösteriyor.
Ben ilk defa bir oyuncunun kendini transfer ettirmek için bu kadar çırpındığını görüyorum. Fener'e gitmeye bile razı. Ayrılmak istediği takım da ŞL finalisti Inter yani. Var bir şeyler.

Galatasaray'a sponsor olmak suç mu öyle bir yazı yazmışlar ki Galatasaray taraftarından net boykot yiyecekler fenerliler zaten tepkili saçma sapan iş.
Bırak rtas olmasinlar zaten. Twitterdaki 3-5 fenerfenomenine açiklama yapan firmadan ne olur yani, bu kurumsalliktan uzak firmada ne kadar para olacak vs. Bakkal misin ki sen yescontext nickli herife falan, yok olmadik abi diye mesaj anlatiyorsun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt