Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.099
- 25.420
- 3.183
Diğer takımlar kendilerine göre iyi orta saha takviyeleri yaptılar
Şimdi bunların ağası İlkay'ı alma vaktidir
Şimdi bunların ağası İlkay'ı alma vaktidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı tandem ile Real'i 2-0'dan 3-2 yendik ama. Tand'em all.Yimpaş Yozgatspora delik deşik olan popescu Bülent tandemi ile şampiyon falan olmazdık maalesef
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekletilme nedeni başka ama sözleşme feshi de bekleniyorMaaş sorun almasa neden almasınlar?
Para kazamayacagiz gibi duruyor. Yollayincada maas falan vereceksek anlami yok. Opsiyon icin kotu isim degil bence, somut isler gormemiz lazim.Zaniolo konusunda kararsızım, bu yıl denense mi bu hergele yoksa uğraşmaya değmez mi
23ne kadar BB den cikacaz herhalde. Divan kuruluna BBden cikmis baskan olarak gitmek icin 1gun sonraya aldik herhalde
Bunun komple yalan olduğu şuradan belli transfer işinde sıralama yapılmaz. Singoyu 15e bıraksalar bugun almayacak mıyız?Bekletilme nedeni başka ama sözleşme feshi de bekleniyor
Oncelikler mevzusuna takılmış cidden(osimhen kaleci dediler ya doğruymuş bu)
Planlama stoper+sagbek+genc 10 numara+ilkay diye gidiyormuş (bu yazdığıma benzerini serhan turkte söyledi)
+ Nouma'nin Taffarel'i biçmesiÇok doğru bir point. Unutmadım, sadece belirtmedim.
Halukta okan hoca onay verdi demişO dediyse yalandır.ilkayla sözleşme şartlarında anlasmisiz ama bekletiyomusuz
Dursun başkan istiyomus,okan hoca sözleşmeyi feshedip gelirse ılımlı dediler
Işte tek grup olsa -4 maç olacaktı10 maç oynasak 7 puan farkla şampiyon olurduk yav
Midfield mucizesi. Rövanşta da Bülent boktan bir korner dönüşü golü yedirtti benceAynı tandem ile Real'i 2-0'dan 3-2 yendik ama. Tand'em all.
Preko neler yapmış popescuya utandım şahsenYimpaş Yozgatspora delik deşik olan popescu Bülent tandemi ile şampiyon falan olmazdık maalesef
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi