Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pek kaziklama yok gibi ama heis
100luk topcuyu 20-25m aṣagisina aldik. Daha nasil kaziklayalim matam?

Daha bugun ekitikeye 90 verdi liverpool. Osi en az 100 eder bu piyasada

Ha maas konusuna girmiyorum orasi ayri. Turkiyeye getirmek icin mecburen hakk ettiginden fazlasini vermeliyiz böyle yildiz topculara

Maliyet falan geçin o işleri. Ne vereceği belli olmayan adamlar neler alıyor.
Ben bir öğretmenim ve okulda yeni nesilin nasıl geldiğini görüyorum. Ciddi anlamda bir nesil önce İcardi şimdi Osimhen sayesinde Galatasaraylı oldu. Kendi çocuğum 2,5 yaşındayken İcardi sevinci yapıyordu şimdi 3.5 yaşında top oynayalım baba ama ben Osimhenimi giyecem diyor Galatasaray forması için. Değerini bilip zevkini yaşayalım.

Yeğenim 8 yaşında, babası Fb'li yaptı, maçlara götürdü 2 senedir, geçen gelmiş gizli gizli ben Galatasaraylı oldum dedi. Babasına da söylemiş, o da normal karşılamış. Osimhen daha çok çocuğu Galatasaraylı yapacak.

İş daha bitmedi. Napoli 5 milyon bonusu kabul ettirmek için silahşörleri aracılığıyla bu haberleri piyasaya sürdü diyen bir muhabirimiz çıkar mı acaba

Osimhen
Davinson
Ederson
Akanji
Acheampong
Asllani
Lemina
Torreira
Sara
Sane
Zaniolo
İcardi
Jakobs
Coman

en son cuma gunu forumda hararetli bir hakan calhanoglu gundemi vardi. su an hic konusulmuyor. yalan miymis fenere gidecegi?
Hani bi Şener Şen filminde bi sahne vardı, Ayşen Geuda ; peki hıyar tarlası nolcak ? Şener Şen cvp ; tarlayı alanın ..kçna girsin
:asd:. Bide çok ta fifi diye bişi var

1753036433460.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt