- 13 Ekim 2014
- 108.722
- 58.387
- 4.588
Ben toplu kap açıklaması yapılacak diye düşünmeye başladım, herkes anlaştık zart zurt diyor kap hala yok
Gelecegi gün yapilir sali ya da carsamba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben toplu kap açıklaması yapılacak diye düşünmeye başladım, herkes anlaştık zart zurt diyor kap hala yok
ecdadına soktumun şikecileri +80 diye yazmış transferi hepsi
100luk topcuyu 20-25m aṣagisina aldik. Daha nasil kaziklayalim matam?Pek kaziklama yok gibi ama heis
Insallah Torreira Sanchez Baris Yunus Apo cok bozulmazlarilk 3 transfere bak,, sane - osimhen - ederson
muhtemelen şuan dünyada eşi benzeri yok
Maliyet falan geçin o işleri. Ne vereceği belli olmayan adamlar neler alıyor.
Ben bir öğretmenim ve okulda yeni nesilin nasıl geldiğini görüyorum. Ciddi anlamda bir nesil önce İcardi şimdi Osimhen sayesinde Galatasaraylı oldu. Kendi çocuğum 2,5 yaşındayken İcardi sevinci yapıyordu şimdi 3.5 yaşında top oynayalım baba ama ben Osimhenimi giyecem diyor Galatasaray forması için. Değerini bilip zevkini yaşayalım.
Hy mu dy mu belli degilhaluk,sabah 1 haftayi bulur dedi
aksamina aldik herifi
ha
Hani bi Şener Şen filminde bi sahne vardı, Ayşen Geuda ; peki hıyar tarlası nolcak ? Şener Şen cvp ; tarlayı alanın ..kçna girsinen son cuma gunu forumda hararetli bir hakan calhanoglu gundemi vardi. su an hic konusulmuyor. yalan miymis fenere gidecegi?
. Bide çok ta fifi diye bişi var