- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Yanlama hakanla görüşülecegine winner oyun lideri Ilkay alınmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaldı da kalanı yazarsam ban yerimparalar osimhen'e gitti hakan'a bişey kalmadı
Melih sönmez kereme iftira atıyordu dostum fbye gıdecek diyeHakana gsye isteyen kocası kendisini aldatinca affeder.
Dostum sen futbolu az buçuk bilirsinhakanın ifbyle görüşmeleri çok ileri seviyeye götürmesi kabul edilebilir bişey mi sence
ikiyüzlü herifin teki
Genç oyuncu almamız lazimSingo imkansiz.
Bence kurulmakta olan takımın kadro kalitesi ve geçen sezonun sonuna doğru gelişmekte olan oyun önümüzdeki yıl Avrupa için umut vaat ediyor.O dönem ŞLde tek takım çıkıyordu, ikincilerde de 1-2 takım çıkıyordu, mevcut dönemle alakası yok yani. 98-99 dönemi zaten çekinilen takım haline gelmiştin özellikle Bilbao'ya 1-0 yenilip ikinci olup çıkamadığın sene.
Öyle bir döngü yakaladığımız falan yok.
Ben beğeniyorum Hakan’ı da kendisine yer bulmamız gerekeceği bir gerçekti oyunumuzda. Şimdi geldiği durumda kredili gelmeyecek, fb’le görüşen adama yüz vermeyiz. Bu elamana kaptanlık falan verip GS’lilik mi öğretecek bize. Osimhen orada Solo il Gala diyor, bu gidiyor Ali Koç’u arıyor beni alın diyor falanaga milli takımda oynadığı boktan topunu oynar anca sara torreira lemina varken gerek yok vasat kalıyor bize