Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlama hakanla görüşülecegine winner oyun lideri Ilkay alınmalı

Hako Kavukcu gorusur dogruysa haber.

Birakin hakani yav, edersondan sonra kim gelir onu tartisin. Bence kaleciden sonra en fazla 2 transfer yapilir sonra finish.

Hakan Ç.
Çocukluk aşkım Gs
Türkiyede sadece gsde oynarım
Sonuç:Kolumu kesseniz sarı lacivert akar.Ha birde interdeki maaşımı alırım.

Hakana eylule kadar bekler diyecekler ne diyecekler sanki

duran toptan yapacağı asistleri düşünürken gel de uyu

Hakan mevzusunda fbli hesapların dedikleri ile Hakana yüklenmiyorum.

Süreci bekleyip görelim.

O dönem ŞLde tek takım çıkıyordu, ikincilerde de 1-2 takım çıkıyordu, mevcut dönemle alakası yok yani. 98-99 dönemi zaten çekinilen takım haline gelmiştin özellikle Bilbao'ya 1-0 yenilip ikinci olup çıkamadığın sene.

Öyle bir döngü yakaladığımız falan yok.
Bence kurulmakta olan takımın kadro kalitesi ve geçen sezonun sonuna doğru gelişmekte olan oyun önümüzdeki yıl Avrupa için umut vaat ediyor.

Galatasaray 1996-2000 arası dönemde Fatih hocayla futbolunu yıldan yıla geliştirdi ve en kusursuz futbolunu 1999-2000 sezonuna oynadı. O sezon da UEFA kupası alındı. Bu gelişme ve Avrupa'daki başarı Lucescu'nun geldiği 1 sene sonra da devam etti.

O dönemde de Galatasaray ciddi harcamalar yaparak Hagi, Popescu gibi dünya yıldızlarına ekonomik sıkıntıya girme pahasına yüksek ücretler ödedi.

Mevcut takımda 3 senedir gelişmekte ve en iyi oyunlarımızdan bir kısmını bu sene ligin son dönemi Nisan Mayıs aylarında ideal oyun anlayışı ve kadroyu bulunca istikrarlı şekilde oynadık.

Bu arada Avrupa'da Az Alkmaar, Sparta Prag, Dinamo Kiev, Young Boys gibi çok kötü maçlarımız olsa da bence Tottenham, M. United ve kaybetsek de Bayern Münih maçlarında kapasitemizin ne kadar yüksek olduğunu gösterdik.

Takımın başında o zamanki efsane takımın oyuncularından Okan Buruk var ve o da Avrupa'da başarının bu kulüp için her şeyin üstünde olduğunu biliyor, bazı hatalarından ders aldığını düşünüyorum, bu sene farklı şeyler olacak

Bu sene harcanan bütçeleri de düşününce, gelen ve gelmesi planlanan oyunculara bakınca Avrupa'da ses getirecek, oralarda başarıda istikrar yakalayacak bir takım kurulmak istendiğini ve şu ana kadar iyi gittiğini görüyorum.

Bu sene Avrupa'da ses getirecek bir başarı yakalayacağımız fikrindeyim.

Son düzenleme:
aga milli takımda oynadığı boktan topunu oynar anca sara torreira lemina varken gerek yok vasat kalıyor bize
Ben beğeniyorum Hakan’ı da kendisine yer bulmamız gerekeceği bir gerçekti oyunumuzda. Şimdi geldiği durumda kredili gelmeyecek, fb’le görüşen adama yüz vermeyiz. Bu elamana kaptanlık falan verip GS’lilik mi öğretecek bize. Osimhen orada Solo il Gala diyor, bu gidiyor Ali Koç’u arıyor beni alın diyor falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt