Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilmiyorum ya...

1-2 özelliği w-class herifin. fiziği anomali. takımda barış'tan güçlü tek oyuncu olabilir. domuz gibi herif. şutları da hayvansal. kanat değil de 9 numaranın uydusu olarak, kaleye yakın serbest bir rolde kullansak opsiyon olarak, verim alırız gibi.

bir de itallian pasaportu + genç olması eklenince, çift haneli bonservisleri görmesi, cl'de atacağı 2 gole bakar. ondan kalsın diyorum.

mesela geçen sene yusuf demir, jelert, cuesta, frankowski gibi 4 yabancıdan neredeyse 0 katkı aldık. kadroda olmaları ile olmamaları arasında hiçbir fark yoktu. bu sene de eğer öyle olacaksa, cuesta gibi bir herife harcanacağına o kontenjan, zaniolo kalsın bir deneyelim derim.
bence kanatta başarılı olması mümkün değil

bütün maç rakiple boğuşmasını izledik herifin mehmet yıldız gibi

vücudunu da doğru düzgün kullanmayı bilmiyor bence, olursa forvette başarılı olur onu da sanmıyorum

mümkün olduğunca az dokunmalı topa def. arkası koşu ve şutuyla öne çıkmalı dediğin gibi

Hakan geçen sezon 5 kez kas sakatlığı yaşamış. vücut artık yüksek tempo, senede 50+ maç falan kaldırmıyor belli ki hakan da bunun farkına varmış olacak ki ısrarla turkiye'yi isteme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. turkiye liginin lay lay lom temposunda her türlü 3-4 yıl oynar emekli olurum diye hayal ediyordur.

Fenerbahçe'nin işi bu sene çok daha zor. Bence Beşiktaş'ın da gerisindeler.

Dzeko ve Tadic biz ne kadar sevmesek de karakter , tecrübe ve kalite olarak onları 2 senedir taşıyan oyunculardı.

Mevcut kadrolarında bunların rolünü üstlenmesi beklenen en pahalı oyuncuları Duran ve Talisca'nın çıkaracağı disiplin sorunlarınin ilk fragmanını da izledik gördük

Biz ise kiralık geldiği Galatasaray'a 40 yıllık taraftarmış gibi aidiyet gösterip söz verdiği şampiyonluğu getiren Osimhen'i takımda tutmayı başardık.

Arada fark çok büyüdü ve büyümeye devam ediyor.

Bence biz bjk,ts falan ile görüşelim bizde forma giyemeyen,genç potansiyelli oyuncuları onlara verelim.Tecrübe kazansınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt