- 12 Ocak 2013
- 50.650
- 59.947
- 4.323
hakan kendi ayağına sıktı herkes istiyordu şimdi milley nefret ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter 30 milyon'da direttigi sürece nasil olacak anlamiyorum.
Belki Orkun'da oldugu gibi 5 yil taksitle falan mi acaba?
bi gaza gelip gidip hakan ı çekmeyiz insallah. min 15m çıkacak bonservisine. alacağı maas da cabası. onun yerine ilkay çok daha mantıklı duruyor. galatasaray olmayınca türkiye ye gelmek istiyorum bonservisimi alın diye fb ye haber ucuran adamdan hayır gelmez. çok istiyorsa gitsin karsı tarafa. bizim hakan a ihtiyacımız yok onun bize ihtiyacı var mevcut durumda. çünkü sittir ettiler interden belli ki oyuncular arasındaki gruplasmadan.
İsmi sempatik duruyor gelsinEbimbeye ne dersiniz?
Osimhen, Sane, Icardi, Sanchez, Torreira, gelirse Akanji, Ederson gibi isimler CL çeyrek finali, yarı finali hatta finallerinde sırıtmayacak isimler gerçekten. Kurulan kadro Türk futbol tarihinin en iyisi olma yolunda gidiyor. Dursun Bey ve ekibi gözü karartmış.
Bana da öyle geliyorHakan el Hilala gider
Dizilime takilmamal.lazim, sol taraf ofansa katilmali sag taraf 3 luyenkaymali, defansta 4 luye geri dinen devrik mi denir artik o tarz bir sey deniyor surekliOkan Buruk 3-2-5 oynayacak
Koray Koç
Yandı gülüm keten helva
Bunuda muhtemelen kendisi degil menajeri ve ailesi/yakin cevresi yapmistir bence.hakan kendi ayağına sıktı herkes istiyordu şimdi milley nefret ediyor
Cahil veya salak olmasaydı taraftarla mı mafyayala mı ne adı geçen olaylara bulaşmazdı zaten.Hakan plancioğlu haa. Bu olay doğru ise cahillik
Dizilime takilmamal.lazim, sol taraf ofansa katilmali sag taraf 3 luyenkaymali, defansta 4 luye geri dinen devrik mi denir artik o tarz bir sey deniyor surekli