Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter 30 milyon'da direttigi sürece nasil olacak anlamiyorum.

Belki Orkun'da oldugu gibi 5 yil taksitle falan mi acaba?

bi gaza gelip gidip hakan ı çekmeyiz insallah. min 15m çıkacak bonservisine. alacağı maas da cabası. onun yerine ilkay çok daha mantıklı duruyor. galatasaray olmayınca türkiye ye gelmek istiyorum bonservisimi alın diye fb ye haber ucuran adamdan hayır gelmez. çok istiyorsa gitsin karsı tarafa. bizim hakan a ihtiyacımız yok onun bize ihtiyacı var mevcut durumda. çünkü sittir ettiler interden belli ki oyuncular arasındaki gruplasmadan.

Sonucta KSC forması giyerken TS ile ön sözleşme imzalayıp Hamburg‘a imza atan ardından 4 ay men edilen. Hamburg‘ta hasta raporu alıp kendisini Leverkusen‘e göndertmeye çalışan. Milan döneminde ezelî rakibine gitmek için elinden geleni yapan ve bütün AC cephesini karşısına alan bir oyuncudan bahsediyoruz. Ama transferde bazı şeyler de hiç belli olmuyor

Kaleci arkasından satış işlemleri arkasından stoper kiralık orta saha bek kanat bekliyorum.

Hakan Çalhanoğlu gibi oyuncuya ihtiyacımız var hem Türk olması hem Türkler tarafından saygı ve sevgi duyulması açısından hem de çok iyi bir 6 numara olmasından kaynaklı ancak karaktersiz olması fb ile flörtleşmesi bu işi olmaz hale getirdi. Bence fb o maliyetlere alsın yoksa bizimkiler alıp gelirse hiç iyi olmaz hakan için.

Osimhen, Sane, Icardi, Sanchez, Torreira, gelirse Akanji, Ederson gibi isimler CL çeyrek finali, yarı finali hatta finallerinde sırıtmayacak isimler gerçekten. Kurulan kadro Türk futbol tarihinin en iyisi olma yolunda gidiyor. Dursun Bey ve ekibi gözü karartmış.

bu kadro açık ara tarihin en iyi kadrosu

çünkü bu ifadeyi zaten kurulan kadro için kullanırız sonuçlardan bağımsız

96-2000 kadrosu tarihin en başarılı en efsane kadrosudur ama kurulurken bırakın avrupayı trde bile favori değildir

hatta ikinci sene bile favori başlamaz

o takımı 3 yaşlı yıldız 8-10 türk genci ile avrupada şampiyon yapan ve büyüten terimdir

imparator boşuna olunmuyor

Inter Hakan'ı göndermek istemiyor, 32 yaşındaki adam için 25-30 milyon istemeleri bu yüzden sanıyorum. Gerçi İtalyan takımları 30-35 yaş arasını 20-25 gibi algılıyor, onun da payı var.

Hakan ve babasının yaptıkları saçma sapan plan ellerinde patladı. Biraz beklese ve dirense belki 10-12 milyona alınabilirdi bonservisi ama şimdi 10 milyona da gelse taraftar istemiyor. Bundan sonra yapabilecekleri en büyük Galatasaraylılık kendilerini 30 milyon bonservis ve 10 milyon maaşa çaresiz ve çapsız Ali Koç'a itelemek olur.

Yok mu mahfolmus.man utd yayincilari hic:(

Dizilime takilmamal.lazim, sol taraf ofansa katilmali sag taraf 3 luyenkaymali, defansta 4 luye geri dinen devrik mi denir artik o tarz bir sey deniyor surekli

sen cl'de bunun dediği gibi sahayı genişlet ortada 2 oyuncu bırak öyle oyun kurmaya çakış bakalım o merkezindeki 2 adamın ensesine ve oyun kuracak olan stoperlerine basıp anında nasıl kalene iniyorlar bol bol izleriz. En iyi ihtimalle topu kaybetmemek için ileri şişireceğimiz toplar da aynı şekil kalemize dönecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt