Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca Wilfried Singo istiyorsa aklinda 433 ve Icardi gelirse 3412 sistemide var gibi gozukuyor. Singo hem sag bek hem sag stoper oyniyabilecek bir topcu. Kaan Ayhanin tempolu gelismis versiyonu

Jakobs'u ne kadar sempatik bulsamda, Monaco'dan adam dusunurken iyi bakmak lazim.(Solbakken'in kaybolusundan iribaren Bodo icinde gecerli mesela, Grinbaek kendini gosteremedi Fransa'da en son)

Goruntude gayet hos duruyor Singo ama.

Gerci maliyet kismi nasil olur, ne edilir bilmiyorum.

Osi gaziyla yazdikca yaziyorlar simdi Akanji + Singolar falanda... Kimi kaca satacagizda bunlarin en azindan bir kisim finansmani cikacak muamma bende baya.

jacobs gibi alinir diyo b.can

monaco ile aramiz iyiymis o transferden ötürü

zorunlu opsiyonla 20 civarina bitebilirmis
Sanmam reis

Jacobs'u sakatlıklarda kilitlemeye çalışıyorlardı birilerine, biz atladık

Bunu öyle ucuza bırakmazlar, 40 istiyorlar diye haber çıktı zaten

Jakobs'u ne kadar sempatik bulsamda, Monaco'dan adam dusunurken iyi bakmak lazim.

Osi gaziyla yazdikca yaziyorlar simdi Akanji + Singolar falanda... Kimi kaca satacagizda bunlarin en azindan bir kisim finansmani cikacak muamma bende baya.
İş ciddileşse Cem Uzan yapar yorumunu nerde içiyor nerde geziyor

Jakobs'u ne kadar sempatik bulsamda, Monaco'dan adam dusunurken iyi bakmak lazim.(Solbakken'in kaybolusundan iribaren Bodo icinde gecerli mesela, Grinbaek kendini gosteremedi Fransa'da en son)

Monaco'nun mevcut kadrosu senin oynadığın oyuna cuk oturan adamlar.

Verdiğin örneğin yani Bodo ile falan alakası yok. Jacobs sakatlanmasa tam bizim oyunun topçusu.

Geçen sene Fofana da senin oyununa cuk bir adamdı.

Burhancan singo gibi potansiyelli bi herif için niye gaza gelip bi iş var olursa dedi...

Manyak mi bu?

Bi de akanji listede nasıl 2. sırada oluyo

Değerli Arkadaşlar,

Store dan forma alırken göğüs sponsoru olmadan alabiliyor muyuz?

Bilgilendirirseniz sevinirim..

Değerli Arkadaşlar,

Direkt pumadan sponsorsuz alınabilir, ilerleyen zamanda ŞL formaları falan da hazır olduğunda tüm parçaları sök tak seçeneği de geliyor.

Monaco'nun mevcut kadrosu senin oynadığın oyuna cuk oturan adamlar.

Verdiğin örneğin yani Bodo ile falan alakası yok. Jacobs sakatlanmasa tam bizim oyunun topçusu.

Geçen sene Fofana da senin oyununa cuk bir adamdı.
Jakobs'u sakatlik detayindan dolayi Monaco profiline dikkat etmek lazim olarak dedim.belki alakasiz ama ozellikle son duzluk haric sorun oldu Jakobs'un form bulamamasi bir donem

Bodo tamamen overhyped kategorisinde aslinda, alakali diyemem. (Isimden ya da video editlerdinden gaza gelmemek lazim diye diyorum-bende cok oluyordu transfer sezonlari acikcasi, bu sene frenledim o huyumu)

Arkadaslar Köhn mü Jakobs mu sizce? Böyle bir anket gerekmez mi?

Jakobs'u sakatlik detayindan dolayi Monaco profiline dikkat etmek lazim olarak dedim.belki alakasiz ama ozellikle son duzluk haric sorun oldu Jakobs'un form bulamamasi bir donem

Bodo tamamen overhyped kategorisinde aslinda, alakali diyemem. (Isimden gaza gelmemek lazim diye diyorum-bende cok oluyordu transfer sezonlari acikcasi, bu sene frenledim o huyumu)
Bodo sistem takımı, sistem takımından çıkan oyuncular o düzende faydalı olsa da sende başarılı olmayabilir. Özellikle de pas oyunu oynayan takımlar.

Senin oynadığın oyun ne, ikili mücadele kazanma odaklı, dinamik bir oyun özellikle bekler ve kanatlar hatta orta saha bu özelliklerde olmalı.

Monaco oyuncuları da bu profile sonuna kadar uygun. Jacobs'un geçen seneki problemi sakatlıktı, kötü maçları oldu ama genel olarak çok iyi maçlar çıkardı. Deplasmandaki Fener derbisinde adım attırmadı mesela ilk maçta.

Çabuk, güçlü, hızlı bir adam, tam senlik ama sakatlık sorunu olunca hepsi çöp oluyor.

Singo ile ilgili sakatlık durumu da yok gözüküyorken oyuncu özelinde kaygılanacak bir durum göremiyorum. Sıkıntı maliyet yoksa yarın gelsin başlasın.

Değerli Arkadaşlar,

2 opsiyon var benim bildigim.

Puma magazasinda oluyor(ya da puma satan spor magazalarinda) bir ihtimal.

Ya da buyuk storelarda sansliysan henuz reklamlari vs basilmamis halde bulunabiliyor.

Su an parcali ve beyazda ne kadar bulunur bilmem ama ucuncu forma ciktiginda belki bir ihimal bulunur. Biraz hazirladiklari stokla alakali, cubuklu niketa (100. Yil) stadin ordaki storeda bombos forma vardi, reklamlari bile tek tek bastiriyorduk(yeni geldikleri icin). Istemedigini bastirmiyordun mesela.

Edit: son secenek , utuyle falan cikarma isi(yapiskani iz birakabiliyor gerci) ama youtube da vardir gosteren yontemler

keşke şampiyon olduğumuzda şu amblemi kullansak ekstra TR bayrağı takmak yerine

5 yıldız da daha güzel oturur

1753084139234.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt