Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1) Davinson
2) Jakobs
3) Torreira
4) Lemina
5) Sallai
6) Sara
7) Sane
8) Osimhen
9) Icardi
10) Kaleci Transferi
11) Stoper Transferi
12) Sağ bek Transferi
+U23
13) Jelert
14) Yusuf Demir

Morata
Köhn
Nelsson
Zaniolo
Frankowski
Cuesta

Listede eksik var mı bilmiyorum ama kalanı gideni bu şemaya göre ele almak gerek.

1) Davinson
2) Jakobs
3) Torreira
4) Lemina
5) Sallai
6) Sara
7) Sane
8) Osimhen
9) Icardi
10) Kaleci Transferi
11) Stoper Transferi
12) Sağ bek Transferi
+U23
13) Jelert
14) Yusuf Demir

Morata
Köhn
Nelsson
Zaniolo
Frankowski
Cuesta

Listede eksik var mı bilmiyorum ama kalanı gideni bu şemaya göre ele almak gerek.
Kaleci kesin zaten ama 11 ve 12yi yapabilecek miyiz emin olamıyorum (birini yapacağız gibi duruyor şimdilik)

oradan +1 kontenjan kalırsa Zani vs Köhn var kafamda.

Yusuf'un yabancı sayılması rezalet bir iş açıkçası.

Demesi gerektiği için değil direk dedi gelecek vaadeden elimizde Arda ve Metehan var o statüde o yüzden Ahmetcan gündemimizde değil dedi. Aynı zamanda Ahmetcan'ın yıllık maaş isteği yüksek.
Okan Buruk elindeki topçular hakkında hep böyle yorum yapmıştır zaten. Ahmetcan konusunda Twitter dedikodularına ben inanmıyorum. Gelirse şaşırmam.

Kaleci kesin zaten ama 11 ve 12yi yapabilecek miyiz emin olamıyorum (birini yapacağız gibi duruyor şimdilik)

oradan +1 kontenjan kalırsa Zani vs Köhn var kafamda.

Yusuf'un yabancı sayılması rezalet bir iş açıkçası.
Akanji'yi Kaan Ayhan gibi bir rolde kullanmak isterse 2 kontenjan yerine 1 harcamak isteyebilir.

Cironun cirkinlesecegi belliydi büyüyünce.zayif bi de

Sezon sonunda ki futbolumuz ile kulüpler dünya kupasında olsaydık kura şansına göre çok ilerlerdik. PSG, Bayern ve süpriz çıkış olarak Chelsea haricinde gerçekten herkesi gözüm kesiyordu. Bu seneki CL'de bunlara ilaveten Liverpool, Arsenal, Barça var.

Osimhen bu futbolun en önemli parçasıydı. Çok umutluyum bu sene...

Sane Yunus Barış
Osimhen

İleri dörtlümüz korkutucu , hangi birini nasıl durduracaksın ?

Akanji'yi Kaan Ayhan gibi bir rolde kullanmak isterse 2 kontenjan yerine 1 harcamak isteyebilir.
Geçen sezon iyi takip ettim diyemem. Pep beni illet ettirdi çünkü.

Akanji'yi sevmekle beraber - iyi top çıkarır eder - şu Monaco'lu çocukta 2in1 gibi bakılabilir mi acaba demiyorum değil. Arda kesin yedek rotasyonunda olmalı vede.

ikisini beraber yazıyorlarda o maliyet bana realist gelmiyor açıkçası.

Bu arada ilgilendiğimiz sağ bek- stoper karışımlarına baktığımız zaman Kıyıcı'nın Bayern'den bahsettiği ismin Stanisic olma ihtimali yüksek olabilir. 3'lü de stoper olabilecek sağ bek profiline uyuyor Singo gibi. Boey'in bonuslardan ve hazırlık maçlarından vazgeçip fiyatı da düşürebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt