- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Carsamba persembe gelsin yeterKeşke gelişi hafta sonuna denk gelseydi ya da üsturuplu bir saatte gelir umarım akşam 9-10 gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carsamba persembe gelsin yeterKeşke gelişi hafta sonuna denk gelseydi ya da üsturuplu bir saatte gelir umarım akşam 9-10 gibi.
Demesi gerektiği için değil direk dedi gelecek vaadeden elimizde Arda ve Metehan var o statüde o yüzden Ahmetcan gündemimizde değil dedi. Aynı zamanda Ahmetcan'ın yıllık maaş isteği yüksek.Öyle demesi gerekiyor çünkü. Doğru olan bu.
Üsteliki tam aksine Mbappeyi gönderip aslında ileri hattaki garip işleri yok etti gibi Enrique .Kaya boş yapmış her zamanki gibi
Adam almakla ŞL çeyrek finali olsa 15 takım çeyrek oynar en az
Lacazette ona mı tıklamıştıbu herifte robocop mudur nedir.. öküz gibi.
Arsenal alır umarım ama ya - EPL de arsenal destekleyesim var mevcut kadrolarına güzel forvet ile. (oodegard sayesinde sempatim var takıma)
Kaleci kesin zaten ama 11 ve 12yi yapabilecek miyiz emin olamıyorum (birini yapacağız gibi duruyor şimdilik)1) Davinson
2) Jakobs
3) Torreira
4) Lemina
5) Sallai
6) Sara
7) Sane
8) Osimhen
9) Icardi
10) Kaleci Transferi
11) Stoper Transferi
12) Sağ bek Transferi
+U23
13) Jelert
14) Yusuf Demir
Morata
Köhn
Nelsson
Zaniolo
Frankowski
Cuesta
Listede eksik var mı bilmiyorum ama kalanı gideni bu şemaya göre ele almak gerek.
Okan Buruk elindeki topçular hakkında hep böyle yorum yapmıştır zaten. Ahmetcan konusunda Twitter dedikodularına ben inanmıyorum. Gelirse şaşırmam.Demesi gerektiği için değil direk dedi gelecek vaadeden elimizde Arda ve Metehan var o statüde o yüzden Ahmetcan gündemimizde değil dedi. Aynı zamanda Ahmetcan'ın yıllık maaş isteği yüksek.
Akanji'yi Kaan Ayhan gibi bir rolde kullanmak isterse 2 kontenjan yerine 1 harcamak isteyebilir.Kaleci kesin zaten ama 11 ve 12yi yapabilecek miyiz emin olamıyorum (birini yapacağız gibi duruyor şimdilik)
oradan +1 kontenjan kalırsa Zani vs Köhn var kafamda.
Yusuf'un yabancı sayılması rezalet bir iş açıkçası.
Geçen sezon iyi takip ettim diyemem. Pep beni illet ettirdi çünkü.Akanji'yi Kaan Ayhan gibi bir rolde kullanmak isterse 2 kontenjan yerine 1 harcamak isteyebilir.