Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcan ve Onana gibi kaleciler yerine kalede Günay kalsın. Ederson'u isterik.

istockphoto-681640432-170667a.webp

Osimhen bitti diyoruz

Sırada bonservisi olmayan İlkay var

Acilen İlkay yangını başlamalı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırada Kaleci var yav

sonrasında satışlara bağlı bütçeye göre defansif takviye

ortasahayı en son iş olarak bırakıyor hoca sanki - açıklamalarından onu anladım.

potansiyel üzerinden değil ortaya ne koyduklarına göre bakarsak Sallai daha çok şey verdi bence - gönderileceğini sanmıyorum (kaldı ki mevcut maaşı ile zaten kolayca yollayamazsın - nerede net 2.5 alacak Sallai mesela )
sallai'nin hiçbir şey verdiğini göremedim ben nedense , ne verdiğini kim nasıl gördü o da garip geliyor bana.Hatta sallai'nin beğenilmesi bile vasat bir oyuncu olduğu söylenmesi bile bana baya absürt geliyor.Yapabildiği hiçbir şey yok yani , bekte bile rakibe sert girerek savunma yaptığını sanıyor.Cuesta sonrası fiyat-performans en kötü oyuncu kendisi direkt.Ne orta açar , ne bitiricilik iyi ne tekniği var,pas yok başka bir şey yok anca mücadele gücü var.

sallai'nin hiçbir şey verdiğini göremedim ben nedense , ne verdiğini kim nasıl gördü o da garip geliyor bana.Hatta sallai'nin beğenilmesi bile vasat bir oyuncu olduğu söylenmesi bile bana baya absürt geliyor.Yapabildiği hiçbir şey yok yani , bekte bile rakibe sert girerek savunma yaptığını sanıyor.Cuesta sonrası fiyat-performans en kötü oyuncu kendisi direkt.Ne orta açar , ne bitiricilik iyi ne tekniği var,pas yok başka bir şey yok anca mücadele gücü var.
Sağ bek diye "acil durum" kartı veriyor sana
maç boyu diri kalıyor

dediklerinden kaç taneini Zaniolo ortaya koydu ki mesea (Aston Villa'dan bugüne olan tüm oynadığı maçlarda) - pas trafiği bile soru işareti açıkçası.

umutluyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama daha optimal takımla izlemek lazım herkesi.

İnşallah bizimkiler Onanaya kanca takmaya kalkmaz :asd: Osimhen - Shancez falan döverler Onanayı biz atıyoruz sen yiyon diye :asd:

Yeni lincim geliyor ama dayanamıyorum ne yapayım

Onana evet şaban bir herif ama bence çok iyi kaleci. Gelse çok sevinirim. Yediği absürt goller ile akılda kalıyor kalmasına ama düzenli olarak ManU maçlarını seyredenler bilirler ki Onana fantastik kurtarışlar bakımından sayılı kalecilerdendir.

Sallai'nin biraz kanat için yetenek kıt ama görev adamı. Yedek kalınca sorun yaratmaz, Zaniolo, Sallai bu nedenle takımda kalmalı yoksa bak ciddi diyorum oyunu değiştirsin diye Ayhanın oğlu girer oyuna.

Sağ bek diye "acil durum" kartı veriyor sana
maç boyu diri kalıyor

dediklerinden kaç taneini Zaniolo ortaya koydu ki mesea (Aston Villa'dan bugüne olan tüm oynadığı maçlarda) - pas trafiği bile soru işareti açıkçası.

umutluyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama daha optimal takımla izlemek lazım herkesi.
Yani en azından şutu falan var zaniolo'nun 1 büyüktür 0 gibi bir durum var.Sağ bekte verdiği acil durum kartı da yine vasat altı yani haldur huldur rakibe dalıyor direkt.Kaan'dan pek bir + durumu yok yine orda mücadele dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt