- 27 Haziran 2009
- 7.460
- 2.388
- 2.418
Uğurcan ve Onana gibi kaleciler yerine kalede Günay kalsın. Ederson'u isterik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilkay + Ederson + City'den işte ne veriyorlarsa onuda alalım.Osimhen bitti diyoruz
Sırada bonservisi olmayan İlkay var
Acilen İlkay yangını başlamalı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırada Kaleci var yavOsimhen bitti diyoruz
Sırada bonservisi olmayan İlkay var
Acilen İlkay yangını başlamalı
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sallai'nin hiçbir şey verdiğini göremedim ben nedense , ne verdiğini kim nasıl gördü o da garip geliyor bana.Hatta sallai'nin beğenilmesi bile vasat bir oyuncu olduğu söylenmesi bile bana baya absürt geliyor.Yapabildiği hiçbir şey yok yani , bekte bile rakibe sert girerek savunma yaptığını sanıyor.Cuesta sonrası fiyat-performans en kötü oyuncu kendisi direkt.Ne orta açar , ne bitiricilik iyi ne tekniği var,pas yok başka bir şey yok anca mücadele gücü var.potansiyel üzerinden değil ortaya ne koyduklarına göre bakarsak Sallai daha çok şey verdi bence - gönderileceğini sanmıyorum (kaldı ki mevcut maaşı ile zaten kolayca yollayamazsın - nerede net 2.5 alacak Sallai mesela )
söyle izliyodur bizim ekibi
Mourinho 1 ay sonra böyle takılır 
uzak dursun manyak adam.Yetmezse Pep'i de alalım.
ırz düşmanların, manyakları, depresifleri falan kulüpçe seviyoruzuzak dursun manyak adam.

Sağ bek diye "acil durum" kartı veriyor sanasallai'nin hiçbir şey verdiğini göremedim ben nedense , ne verdiğini kim nasıl gördü o da garip geliyor bana.Hatta sallai'nin beğenilmesi bile vasat bir oyuncu olduğu söylenmesi bile bana baya absürt geliyor.Yapabildiği hiçbir şey yok yani , bekte bile rakibe sert girerek savunma yaptığını sanıyor.Cuesta sonrası fiyat-performans en kötü oyuncu kendisi direkt.Ne orta açar , ne bitiricilik iyi ne tekniği var,pas yok başka bir şey yok anca mücadele gücü var.
Mattheus Nunes'e 50 M verdirip alan bir adamırz düşmanların, manyakları, depresifleri falan kulüpçe seviyoruz![]()
Okan hocama yardimci olarak mi?Ilkay + Ederson + City'den işte ne veriyorlarsa onuda alalım.
Yetmezse Pep'i de alalım.
İnşallah bizimkiler Onanaya kanca takmaya kalkmazOsimhen - Shancez falan döverler Onanayı biz atıyoruz sen yiyon diye
![]()
Sallai'nin biraz kanat için yetenek kıt ama görev adamı. Yedek kalınca sorun yaratmaz, Zaniolo, Sallai bu nedenle takımda kalmalı yoksa bak ciddi diyorum oyunu değiştirsin diye Ayhanın oğlu girer oyuna.sallai'nin hiçbir şey verdiğini göremedim ben nedense , ne verdiğini kim nasıl gördü o da garip geliyor bana.Hatta sallai'nin beğenilmesi bile vasat bir oyuncu olduğu söylenmesi bile bana baya absürt geliyor.Yapabildiği hiçbir şey yok yani , bekte bile rakibe sert girerek savunma yaptığını sanıyor.Cuesta sonrası fiyat-performans en kötü oyuncu kendisi direkt.Ne orta açar , ne bitiricilik iyi ne tekniği var,pas yok başka bir şey yok anca mücadele gücü var.
Sol kanat oynar Gyökeres, tamamdır.Pek depresyona girmiş gibi durmuyor
Arkadaşlar linçleyelim kendi kaşındıYeni lincim geliyor ama dayanamıyorum ne yapayım
Onana evet şaban bir herif ama bence çok iyi kaleci. Onana'yı alsak üzülmeyi bırak sevinirim bile.

Bu akşam uçak yayını o zaman.
Yani en azından şutu falan var zaniolo'nun 1 büyüktür 0 gibi bir durum var.Sağ bekte verdiği acil durum kartı da yine vasat altı yani haldur huldur rakibe dalıyor direkt.Kaan'dan pek bir + durumu yok yine orda mücadele dışındaSağ bek diye "acil durum" kartı veriyor sana
maç boyu diri kalıyor
dediklerinden kaç taneini Zaniolo ortaya koydu ki mesea (Aston Villa'dan bugüne olan tüm oynadığı maçlarda) - pas trafiği bile soru işareti açıkçası.
umutluyum bu arada yanlış anlaşılmasın ama daha optimal takımla izlemek lazım herkesi.