- 23 Ocak 2019
- 26.026
- 33.805
- 2.273
Katar liginde bizim kadroya girebilecek oyuncu yok galibaOlur ama kimi önerecekleri önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katar liginde bizim kadroya girebilecek oyuncu yok galibaOlur ama kimi önerecekleri önemli
fabrizio sallıyor yaniYanılıp yanılmayacak bir durum yok.
Ben oyuncu için resmi teklif yapıldığını söyledim, ilgili kulübü söyledim. Çok inanmak istiyorsan git Barça forumlarını araştır oyuncuya ilgileri var mı yok mu gör. Konuşup duruyorsun.
Söyle bana ortaya attığın bir isim vardı nerede diye söyleyeyim. Ben ortaya isim sallayıp durmuyorum.
Said El Mala vardı bir ara ne oldu? Bana burada boş soru soracağınıza sürekli isim atanlara sorun.
Ulan yatiyoruz, kalkiyoruz, ne transfer var, ne haber var. Bu transferler ne zaman bitecek!!!
Artik cop olsa bile sayica da transferleri yapamayacaklarina inanmaya basladim. Eskiden en azindan transfer yaparlar diyordum.
Yani sezonu izleme diyorsun2 transfer beklersen, mutlu olursun
1 pahalı sol kanat haftaya, 1 son gün gelen menajer önerisi santrafor.
Üstünü yaparsa ne ala.
Bazı araştırmalarım sonucu geçmişte bizimle adı çıkan yada tanıdığımız oyunculara baktığımda Mitrovic, Piatek(pek sanmam) bunlar dışında u23 önceden bizimle adı çıkmıştı bizim izlenen oyuncu listesinde olan Fabricio Diaz Uruguaylı adı çıktığında isteyen de çoktu ama daha düşük paraların konuşulduğu zamanlardı tabi. Bir de geçen sene bizimle adı geçen Frankfurt'un eski stoperi Tuta var ama bunu vermezler herhalde bonservisine 15 vermişler.Kadarda ne oyuncusu
Kutlu gibi gereksizin haberi ile kafanizi yormayin. Harcadiginiz kaloriye degmez.Bazı araştırmalarım sonucu geçmişte bizimle adı çıkan yada tanıdığımız oyunculara baktığımda Mitrovic, Piatek(pek sanmam) bunlar dışında u23 önceden bizimle adı çıkmıştı bizim izlenen oyuncu listesinde olan Fabricio Diaz Uruguaylı adı çıktığında isteyen de çoktu ama daha düşük paraların konuşulduğu zamanlardı tabi. Bir de geçen sene bizimle adı geçen Frankfurt'un eski stoperi Tuta var ama bunu vermezler herhalde bonservisine 15 vermişler.
Yani sezonu izleme diyorsun![]()
![]()
Malesef bu sezon tek rakip yok. O is oyle olmaz. Osimhen 50 gol atmadikca sampiyon falan olamayiz. Ya da Batrakov'un efsane bir sezon gecirmesi lazim. Soyle 25 gol 20 asist falan.yok yaw, 2 iyi transfere yine şampiyon oluruz.
bize olmasa da rakiplere güveniyorum.