Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanılıp yanılmayacak bir durum yok.

Ben oyuncu için resmi teklif yapıldığını söyledim, ilgili kulübü söyledim. Çok inanmak istiyorsan git Barça forumlarını araştır oyuncuya ilgileri var mı yok mu gör. Konuşup duruyorsun.

Söyle bana ortaya attığın bir isim vardı nerede diye söyleyeyim. Ben ortaya isim sallayıp durmuyorum.

Said El Mala vardı bir ara ne oldu? Bana burada boş soru soracağınıza sürekli isim atanlara sorun.
fabrizio sallıyor yani

Ulan yatiyoruz, kalkiyoruz, ne transfer var, ne haber var. Bu transferler ne zaman bitecek!!!
Artik cop olsa bile sayica da transferleri yapamayacaklarina inanmaya basladim. Eskiden en azindan transfer yaparlar diyordum.

2 transfer beklersen, mutlu olursun :)
1 pahalı sol kanat haftaya, 1 son gün gelen menajer önerisi santrafor.
Üstünü yaparsa ne ala.

1787150200425.webp

Fb'yi imrenerek izliyorum.
Her çağrıldığında dünya devlerini reddederek, aktif görevdeyse görevini bırakarak gelen bir teknik direktörleri var. İnanılmaz bir şans, inanılmaz bir avantaj..
Kim bilir nasıl bir duygu ? Keşke bizde de olsaydı..

Kadarda ne oyuncusu
Bazı araştırmalarım sonucu geçmişte bizimle adı çıkan yada tanıdığımız oyunculara baktığımda Mitrovic, Piatek(pek sanmam) bunlar dışında u23 önceden bizimle adı çıkmıştı bizim izlenen oyuncu listesinde olan Fabricio Diaz Uruguaylı adı çıktığında isteyen de çoktu ama daha düşük paraların konuşulduğu zamanlardı tabi. Bir de geçen sene bizimle adı geçen Frankfurt'un eski stoperi Tuta var ama bunu vermezler herhalde bonservisine 15 vermişler.

Bazı araştırmalarım sonucu geçmişte bizimle adı çıkan yada tanıdığımız oyunculara baktığımda Mitrovic, Piatek(pek sanmam) bunlar dışında u23 önceden bizimle adı çıkmıştı bizim izlenen oyuncu listesinde olan Fabricio Diaz Uruguaylı adı çıktığında isteyen de çoktu ama daha düşük paraların konuşulduğu zamanlardı tabi. Bir de geçen sene bizimle adı geçen Frankfurt'un eski stoperi Tuta var ama bunu vermezler herhalde bonservisine 15 vermişler.
Kutlu gibi gereksizin haberi ile kafanizi yormayin. Harcadiginiz kaloriye degmez.

pape sarr allrounder bir topçu yanına kimi koysak oynar ama lemina kalırsa en yüksek verimi leminayla alırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt