Mehmet BİLİCİOĞLU
10 Numara!
- 2 Aralık 2008
- 14.570
- 7.915
- 2.568
madem yetişkin forvet alacaksınız Gabriel Jesus kadro dışı kaldı , gidin basın parayı alın , osiyle 442 de oynayabilir yeri geldiğinde SS olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne gibi bir fiyat bekleniyordu 20-30 flan mı ? ester ile benim 1 gün geçirmem daha olasıBak işte kral bunu söylüyorum. O gün bende haberi alınca heyecanlanıp ekşiye yazmıştım direkt.
Bir hamle olacak anlamına gelmiyor. Yoklandı çok yüksek rakam verildi, paranız varsa oturun masaya dendi. Sonrasını bilmiyorum ama Osimhen - Kvara 2 lisini görmek istediğini biliyorum.
DARBE istiyoruz
Recep buruk memet memetoğlu fln görmek istemiyoruz ilk msjda
Ne gibi bir fiyat bekleniyordu 20-30 flan mı ? ester ile benim 1 gün geçirmem daha olası
Baris yerine lokman olsaydi cl bizdeydi gecen sezonbarışı satsaydık juventusa elenip doğal olarak liverpoolla oynayamıyor oluyorduk zaten![]()
Oyuncunun en ciddi talibi Barcelona. Çekilirse bize düşer. Çekilmezse oraya gider. Forvette en ciddi olduğumuz isimlerinbaşında Tresoldi.
Kvara'dan bahsediyorum.
Ayrıca Tresoldi için bıdı bıdı yapan biri vardı.
Oyuncu uzun süre ciddiyetle götürüldü.
Bazen hocanın dediği olay oluyor, gençler tercih etmiyor. Barcelona en ciddi aday, Suarez'i istiyorlar. Alamazlarsa buraya döner ibre alırlar topçuyu.
Bu saatten sonra max bu olur
E.Martinez
Hakimi. Saliba Pacho. Nuno Mendes
Vitinha. Rice.
Olise. Dembele. Kvara
Haaland
Beklentiyi yukseltmeyin derim
Niye öyle dedin hocam İspanyol ester olmasa da samsunlu Aysel ile takıldık bizde ester kadar ünlü değildi sadeceKvara daha olası![]()