Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madem yetişkin forvet alacaksınız Gabriel Jesus kadro dışı kaldı , gidin basın parayı alın , osiyle 442 de oynayabilir yeri geldiğinde SS olarak

Bak işte kral bunu söylüyorum. O gün bende haberi alınca heyecanlanıp ekşiye yazmıştım direkt.

Bir hamle olacak anlamına gelmiyor. Yoklandı çok yüksek rakam verildi, paranız varsa oturun masaya dendi. Sonrasını bilmiyorum ama Osimhen - Kvara 2 lisini görmek istediğini biliyorum.
Ne gibi bir fiyat bekleniyordu 20-30 flan mı ? ester ile benim 1 gün geçirmem daha olası

1787143954918.webp

trabzon söyle genc böyle genc deniliyordu.
Fbnin yas ortalamasi dahada yükselecek. Orada genc oyuncular, Mimovic felan cikacak daha. 39 Kisilik kadro ne yuh

Kvara mı? Kardeşi falan değil bildiğimiz altın topu alabilir diye konuşulan Kvara değil mi? :asd:

htalks-%C3%A7ok-zor-ya.gif

"Ali Turap Bülbül'ü bonservisiyle transfer ettik"
Amedspor Başkanı, Galatasaray'dan Ali Turap Bülbül'ün transferi hakkında da bilgi verdi.

Eren, "Ali Turap Bülbül'ü Galatasaray'dan bonservisiyle transfer ettik ve 2 yıllığına kendisiyle bir sözleşme imzaladık. Bir miktar bonservis, bir miktar da satıştan pay şeklinde yaptık." diye konuştu.

Can Armando Güner transferi neden olmadı?
Galatasaray'dan Can Armando Güner için de görüşmeler yaptıklarını belirten Eren, transferin oyuncunun talepleri nedeniyle gerçekleşmediğini söyledi.

Eren, "Can Armando Güner ile uzun süre kendisiyle görüştük, Galatasaray kulübümüzle de kiralık konusunda hemfikirdik. Ama bir noktadan sonra kendi talepleri nedeniyle ilerleyemedik." ifadelerini kullandı.

Armandoyu istemişler demek süper lig ayarında görüyolar ayrıca başkan da renktaşımız sanırım

Ulan hala cit yok arkadas

Bircok transfer dönemi geldi gecti bu kadar rezil olani görülmedi herhalde

Kvara'dan bahsediyorum.

Ayrıca Tresoldi için bıdı bıdı yapan biri vardı.

Oyuncu uzun süre ciddiyetle götürüldü.

Bazen hocanın dediği olay oluyor, gençler tercih etmiyor. Barcelona en ciddi aday, Suarez'i istiyorlar. Alamazlarsa buraya döner ibre alırlar topçuyu.

Viasi belli

Helal olsun abi

Gene bildin

Tüm transfer dönemi boyu sag sola kiralik teklifi yapan takim, birden Kvara icin +100 milyon harcayacakti ha?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt