Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.982
- 61.664
- 3.473
ulan icardi her yaz öğretmenlerden fazla tatil yapıyon ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rus bebe bile açıklanmadı arkadaş
Bruno abi başka kim var napıcaz Valverdeyi mi alacaz
FB'de oynamak istemiyor. Ama oyuncuyu bekletip bekletip Lookman'da yaptığımızı yaparsak eğer dediğin olur.leao net olarak 10 alıyormuş milandan ,
avrupa takımlarının brüt 20 vermesi gerekiyor ki başka takımları seçsin
Bizde kişisel olarak anlaştığımız için bence buna güveniyoruz
bizden başka kimse vermez bu parayı diyerek , dediğimize gelmesini bekliyoruz milan'ın
ama unuttuğumuz bir nokta var ,
es kaza fener lyon u yenerde cl ye kalırsa , gözünü kırpmadan parayı basabilir bizle aynı parayı verebilir leao ya ,
adam da salak değil ha gs ha fb ne farkeder diyerekten kabul edebilir bu sefer.
Bruno abi başka kim var napıcaz Valverdeyi mi alacaz
Hakan Çalhanoğlu GS'de diye yorumladım.
Çıksın ödesinler sakındıkları paraları avrupada ilerleyerek kazanırız boş boş inşaat kovalayacaklarınaKesinlikle.
Fakat hocanın artık inadı bırakıp 4-3-3'e dönmesi gerekiyor. Kadrodaki oyuncuların da verimini artırmak için formasyon değişikliği şart özellikle dış saha maçlarında.
Ben geç de olsa iyi kötü güzel takviyeler yapacağımız kanaatindeyim. Devre arası gibi bitmez ama işin sonunda cebimizden çok para çıkar.
Jets de ne loser takim haaLokomotiv takımı oyuncusu olduğu için her yere trenle gidiyor, keşke New York Jets'ten falan alsaydık.
Vedat çok gereksiz oldu onlara keyfim yerine geldi Serdar Dursun daha iyiDuzgun forvet dedigin 50M€
Sende oyle soyluyorsun ki hepsi Fener icin kapida bekliyor![]()
Onun icin Erden Timur gibi yonetici lazım.5 + 30 a biter, oyuncu okey desin.
Hakan geliyor mu ustadHakan Ç.
fb de niye oynamak istemiyor acaba ? es kaza diyorum , allah göstermesin , fener lyon u eleyip cl kalırsa oynamak istemeyecek mi sanıyorsun : )FB'de oynamak istemiyor. Ama oyuncuyu bekletip bekletip Lookman'da yaptığımızı yaparsak eğer dediğin olur.
5 m euro teklif gelmemiş miydi niye satmadık ki o zaman ?6 milyon € getir git deniyor ama oyuncunun kozu büyük.
İcardi baba, Dursun'un yaptığı teklifi kabul etmesi lazımdı.ulan icardi her yaz öğretmenlerden fazla tatil yapıyon ha
gelse 50 kez yollamışlardı5 m euro teklif gelmemiş miydi niye satmadık ki o zaman ?
fb de niye oynamak istemiyor acaba ? es kaza diyorum , allah göstermesin , fener lyon u eleyip cl kalırsa oynamak istemeyecek mi sanıyorsun : )
Belcika baglantilarimiz guclu. Kizdirmasinlar 5+30 dan 30u da cikarir 5e alirizNiye bitsin? Sen Baris icin 40 milyon istiyorsan, onu 5+30a satarmisin? Bunu hangi salak yapar? Adamlar 35+5 +10% pay falandan asya salmaz o cocugu.