Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.613
- 6.400
- 1.073
edit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize'ye bak sen Pogba çekmişler.
www.istekocaeli.com
Ön alan pressini başlatan adam torrik. bence de Torrik 1 sene daha kalmalı.Lemina giderse eğer yerine kimin geldiğinden bağımsız daha olumlu bir tablo olacaktır.
Toreira'nın gidişi taşları yerinden oynatır zira oyun ezberimiz Toreira ile başlıyor bence en azından 1 yıl daha devam etmeli, ben karşıyım ama zam ise zam verilmeli.
Onu bilemeyiz de ,bizim yaramiza merhem olsun.Simdilik yeterli .Bence Batrakov yüzyılın yeteneği ama batı bunu kabul etmiyor
Nicolò Tresoldi şu anda Barcelona'nın transfer hedefleri arasında yer almıyor. [Fabrizio Romano]
Nicolò Tresoldi şu anda Barcelona'nın transfer hedefleri arasında yer almıyor. [Fabrizio Romano]
Erzurumspor maçında bir puan kaybı olsun o zaman göreceğim ben onları..Başkanla alakalı ek bir bilgi. Bazı üyeler imza toplama düşüncesindelermiş.
şampiyonlar liginde geçen sene sprint istatistiklerinde son sırada idi torreira tüm takımlarda. CL deplasman maçlarında iyi oynama ihtimali sıfır olan bir arkadaşben torreirada zaten fiziksel bir sorun görmüyorum
iki temel sorun var
birincisi torreira çok zor bir adam çünkü orta sahayı nasıl kuracağını zorlaştırıyor
ne müthiş pasör ne müthiş top kapıcı, preste ise harika
bu ligde sırıtmadı ama avrupada baya dökülüyor
ikincisi de icardi meselesi son 1 senedir kötüye gittikçe ve muslera ayrıldıktan sonra bunun da götü başı ayrı oynuyor
Hakanıda alsınlar tüy diksinler..Hakan geliyor mu ustad