Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina giderse eğer yerine kimin geldiğinden bağımsız daha olumlu bir tablo olacaktır.
Toreira'nın gidişi taşları yerinden oynatır zira oyun ezberimiz Toreira ile başlıyor bence en azından 1 yıl daha devam etmeli, ben karşıyım ama zam ise zam verilmeli.

Lemina giderse eğer yerine kimin geldiğinden bağımsız daha olumlu bir tablo olacaktır.
Toreira'nın gidişi taşları yerinden oynatır zira oyun ezberimiz Toreira ile başlıyor bence en azından 1 yıl daha devam etmeli, ben karşıyım ama zam ise zam verilmeli.
Ön alan pressini başlatan adam torrik. bence de Torrik 1 sene daha kalmalı.

2025 sonrası Torreira = önde yalandan 2-3 baskı + bolca jogging. İlk geldiği sezon bambaşka bir adamdı, Gs tarihinin en iyi orta saha performanslarından birini verdi ama malesef uzun sürmedi. Bu sezon iyice elden ayaktan düşmeden elden çıkarmak mükemmel olur.

Tor'un 1,5 sezondur gösterdiği performans ve nazlı açıklamalarından dolayı gitmesine hayır demem de OB çıkıp Tor yerine Kaan Ayhan var orta saha rotasyonumuz geniş filan der hepten cinnet geçiririm.

Kahve konyak öldü yaşasın Mustafa Yiğit.

Millet cayır cayır transfer yapıyor
1787147826346.webp

Torreira gitsin ama ilk once daha iyisi gelsin.

ben torreirada zaten fiziksel bir sorun görmüyorum

iki temel sorun var

birincisi torreira çok zor bir adam çünkü orta sahayı nasıl kuracağını zorlaştırıyor

ne müthiş pasör ne müthiş top kapıcı, preste ise harika

bu ligde sırıtmadı ama avrupada baya dökülüyor

ikincisi de icardi meselesi son 1 senedir kötüye gittikçe ve muslera ayrıldıktan sonra bunun da götü başı ayrı oynuyor
şampiyonlar liginde geçen sene sprint istatistiklerinde son sırada idi torreira tüm takımlarda. CL deplasman maçlarında iyi oynama ihtimali sıfır olan bir arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt