Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapça mı konuşuyorum arkadaşım ben yoksa siz mi Türkçe bilmiyorsunuz?

Oyuncuya resmi teklif yaptığımızı geçen cumartesi yazmışım. Forvet adaylarımız arasında en ciddi olduğumuz isim diyorum. Oyuncunun da pek çok talibi var aralarında en ciddi büyük olanı Barcelona diyorum. Diğer rakipler yarışabileceğimiz takımlar.

Eğer Barcelona aradan çıkarsa teklifimizi artırırız, oyuncuyu ikna ederiz bir şey olur imza attırabiliriz diyorum nesini anlamıyorsun?

Barcelona iptalse bize gelir mi diyorum. Oyuncuyu ikna etmek lazım gözü bu ligde değil daha yüksekte.

Hasbinallah gerçekten sabır zorlayan tiplersiniz ya.
bu yazdıklarınla hiçbir zaman yanılmıyorsum değil mi :D :D :D

bu yazdıklarınla hiçbir zaman yanılmıyorsum değil mi :D :D :D
Yanılıp yanılmayacak bir durum yok.

Ben oyuncu için resmi teklif yapıldığını söyledim, ilgili kulübü söyledim. Çok inanmak istiyorsan git Barça forumlarını araştır oyuncuya ilgileri var mı yok mu gör. Konuşup duruyorsun.

Söyle bana ortaya attığın bir isim vardı nerede diye söyleyeyim. Ben ortaya isim sallayıp durmuyorum.

Said El Mala vardı bir ara ne oldu? Bana burada boş soru soracağınıza sürekli isim atanlara sorun.

#TN11 by Hayri Cund bir an önce gelmeli. En az 1 KAP garanti olarak geliyor.

curtis jones inter'e gitmiş. hç10 boşa çıkar o da bize gelir

curtis jones inter'e gitmiş. hç10 boşa çıkar o da bize gelir
Henrikh Mkhitaryan boşa çıkar bu transferle. Stankovic'i de geri aldılar yaz başı, Hakan'ı boşa çıkartacaksa o çıkartırdı. Hakan'ı almak istersek zaten alırız şu an. Inter de öyle 20-30 isteyemez, son senesi

Daha önce hiç dikkat etmemişim. Papa Sarr u23 imiş. Yani kimseyi satmadan alabiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt