Transfer Nöbeti #10

Oynamaya başladıklarından beri iyi uyum sağladılar fakat bu adamları dinlendirebileceğimiz bir opsiyon olmadığı için de yıprandılar & formları düştü. Lemina'yı oraya kaydırmak yedeğe alacağımız bir stoperden sonraki opsiyon olmalı bence. Çünkü Lemina'nın orta sahadaki katkısını yiyoruz o zaman, elimizde de guvenilecek orta saha pek kalmadı. Oraya bir hamle yapmak zor olmamalı.

Kötünün iyisini düşündüğünüzü biliyorum böyle bir facia transfer döneminden dolayı.. fakat artık bile bile lades'e gelmeyelim.

Renktaş stoper hattı fazla dinlenmez zaten diğer mevkiler gibi değil orası. Lemina artık orta sahada bile stoper gibi oynuyor aşırı gömülüyor. Bundan sonra stoper olarak devam eder. Sanchez ve Abdülkerim'den daha iyi bir stoper alamayız, yedeğe adam almaktansa eldekileri kullanmayı tercih ederim. Hücumda öncelikler daha fazla, hücum rotasyonu savunma rotasyonu gibi değil, hücum hattında daha fazla isme ihtiyacımız var.

Batrakov ve leao transferleri ile Galatasarayımızın yeni hücüm hattı 🔥🔥🔥

Osimhen

Barış Yunus Sane

Malick'i geçen yazdan beri istedim ama epey ciddi sakatlık geçirmişti

10 tane nöbet eskittik anasını satıyım ugochukwu ile bitirdik koca yazı Allah kahretsin

İlk 9 nöbetin özeti: Lesley Ugochukwu alındı, Mario Lemina ile sözleşme uzadı, Umut Erdem alındı ve satıldı.

gecen sene de bardakci oynarsa cl'de sifir puan aliriz diye konu acmistin. cl'de son 16'ya kaldik, bardakci'nin oynamadigi macta 5 yedik. insanda biraz utanma olur yahu. ben futboldan zerre kadar anlamiyorum demek cok mu zor?

sonuçlara göre yorum yapıp içeriği devre dışı bıraktığında
maçın faal yapısını, takımın formasyonlarını vs gözlemlemeyince

futboldan anlamış mı oluyon yani

#deget

sen osimhen olmasa 1 puan alabilir miydin acaba clde, bodoyu, ajaxı yenebilir miydin, juventusu eleyebilir miydin

şu an apo bardakçıyı ilk 18'ine koyacak tek bir cl takımı yok bizden başka. gerçek olan budur

25 yaşında olsa mertens, 50 milyon euroya alamazsın şuan.
25 yaşında Mertens istatistikleri;

1786730988369.webp

1786731003630.webp

Hollanda'da şunun yarısını yapınca 40 milyondan açıyorlar kapıyı günümüzde

10 noya Buendia alıp sola çok rahat u23 alabilirdik. Çok ilginç tercihler yapıyoruz

Geri
Üst Alt