- 31 Aralık 2015
- 15.109
- 9.897
- 1.588
Dursun papi u23 kanat alıp 10 numaraya bruno fernandes çekecek büyüksün başkanım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynamaya başladıklarından beri iyi uyum sağladılar fakat bu adamları dinlendirebileceğimiz bir opsiyon olmadığı için de yıprandılar & formları düştü. Lemina'yı oraya kaydırmak yedeğe alacağımız bir stoperden sonraki opsiyon olmalı bence. Çünkü Lemina'nın orta sahadaki katkısını yiyoruz o zaman, elimizde de guvenilecek orta saha pek kalmadı. Oraya bir hamle yapmak zor olmamalı.
Kötünün iyisini düşündüğünüzü biliyorum böyle bir facia transfer döneminden dolayı.. fakat artık bile bile lades'e gelmeyelim.
28 29 yaşında da alamazsın 50ye.O adam napolide maç başına 1.5 gol katkısı var sol kanat forvet ve forvet arkası oynayarak.25 yaşında olsa mertens, 50 milyon euroya alamazsın şuan.
gecen sene de bardakci oynarsa cl'de sifir puan aliriz diye konu acmistin. cl'de son 16'ya kaldik, bardakci'nin oynamadigi macta 5 yedik. insanda biraz utanma olur yahu. ben futboldan zerre kadar anlamiyorum demek cok mu zor?
Çok özlüyorum ya o herifi, emekli hali ligin içinden geçti.28 29 yaşında da alamazsın 50ye.O adam napolide maç başına 1.5 gol katkısı var sol kanat forvet ve forvet arkası oynayarak.
gecen sene de bardakci oynarsa cl'de sifir puan aliriz diye konu acmistin. cl'de son 16'ya kaldik, bardakci'nin oynamadigi macta 5 yedik. insanda biraz utanma olur yahu. ben futboldan zerre kadar anlamiyorum demek cok mu zor?
25 yaşında Mertens istatistikleri;25 yaşında olsa mertens, 50 milyon euroya alamazsın şuan.
İtalya gol kralligina oynuyordu bir ara28 29 yaşında da alamazsın 50ye.O adam napolide maç başına 1.5 gol katkısı var sol kanat forvet ve forvet arkası oynayarak.
Herkes Mertens Mertens diyorda, oynadığında küfür edenlere yapmayın etmeyin diyorduk, dinletemiyorduk.
Ne üzücü ki Mertens' in ne olduğu şimdi anlaşılmış oldu.
Yedek forveti gectim. Hucumcu yok anasini satayim. Sampiyon kadroymus. Hadi ordan
İçinden geçtiği ligler;25 yaşında Mertens istatistikleri;
Ekli dosyayı görüntüle 331403
Ekli dosyayı görüntüle 331404
Hollanda'da şunun yarısını yapınca 40 milyondan açıyorlar kapıyı günümüzde