Transfer Nöbeti #10

osimhen gitsin de biz de kurtulalım bu ızdıraptan uzak kalalım 2 sene kafa dinleyelim dursun okan gibi kişilerle uğraşıyoruz hayata dönelim

Reis bugün sahada hücumdan birisi sakatlansa yerine ob mi girecekti misal? Şampiyonluk maçında Lang maçın kilidini çözdü. Şu an ob’ye yüklenmek mantıklı gelmiyor bana.
Abi karşında çorum var. Bu maçı alamıyorsan kime yüklenelim. Bi de rakip 10 kişi neredeyse yeniliyorduk abi adam 5 metre yükselip kafayı vurmasa.

Çıkıp bana bu maçı alcan abi. Kenarda sıradan bi adam olsa ne kaybederdik mesela td diye. Adam belki niyaga falan atardı içeri. Herif hala Kayhan dan medet umuyor

valla katılmayabilirsiniz ama ben bugünü 10 no üstünden okumam.
bugün yunus yaratıcı oynadı yeterince
bugün kanatlar işlemedi. böyle olduğunda kenarda başvuracak seçenek lazımdı ama yok.
bir de rakip bazı anlarda çok rahat geldi. orta sahada boğuculuğumuz yok. zaten orta sahalarımız hücumda yok. savunma tarafında da zorlandıklarında varlıkları anlamsızlaşıyor.
bence bugün için sıkıntılar bunlardı
buradan yunus 10 no oynar anlamı çıkmaz ama bugün için sorun o değildi.
Kanatlardan verim alabilememiz için 10 numaranın biraz da köprü görevi kurması gerekiyor. Yunus aksadı ve aksayınca Sara yeterince ileri çıkamadı, orada hem 10 numara hem 8 Numaranın atağa dahil olduğu bir formasyonda bu sorunları yaşamazdık.

Transfer yok ama aldığımızı da oynatmıyoruz zaten Nhaga Ve Leşler alıyorsun İlkay Kaan giriyor.
Hoca iyi yapıyor açıkçası bilerek yaptığını düşünüyorum.

Normalde atardı ama son yaşananlardan sonra tepkiyi çekmek için feda etti diyebiliriz bazen böyle şeyler gerekli oluyor.

Sane ve Barışa müsait pozisyonda top gelince heyecanlanan var mı yav. Bize golcü bir herif lazım mevkiden bağımsız. Gol atacak topçumuz yok. Bir tane talisca bir tane Orkun yok. Sara duran topun başına geliyor heyecan yaşayan var mı yav. Birkaç şeyi iyi yapan ama skor üretmeyen isimler hep. Osimhen gol atsın da izleyelim. Şu takımda talisca olsa her maç beş gol atarız yav yazık günah
evet bu takımda osi hariç çift haneyi görecek oyuncu zor çıkar.

Juventus Lucumi'yi 20 milyon euroya alıyor bu arada. Como da geçen sene Chelsea'de 42 maça çıkan ve piyasa değeri 40 milyon euro olan Chalobah'ı 30 milyon euroya bitirdi.

Yahu 30 yaşında Davinson'a 25-30 teklif geliyor ama satmıyoruz ya. Aklım almıyor ya, bence sözleşme uzatalım abi adamla. Bir 5 yıl daha oynasın, yeri dolmaz çünkü

Profesyonelce yönetilen, büyük kulüplerde oyuncular performans olarak geriye gitmeye başlayınca hemen gönderiliyor. Yerine gelecek adamı 1 yıl önce belirlemiş oluyorlar zaten.

Bizim sirkte ise abi kardeş ilişkilerinden hiçbir oyuncuyu göndermiyorlar. Sahaya patır patır bırakıyorlar, hala göndermeyi düşünmüyorlar. Üstüne zamlı sözleşme öneriyorlar. Adam bir şekilde ister de giderse transferin son birkaç gününde panikle yerine birini getirmeye çalışıyorlar.

Koskoca 3 ay boyunca yaptığımız tek transfer olan Ugochukwu sezonun ilk maçında 1 dakika bile süre almıyor, Kaan Ayhan maçı Osimhen'in yanında forvette tamamlıyor. Maçı stoper hattında Lemina ve Kazımcan kapatıyor. Fıkra gibi şaka gibi bir takım ve planlama. Bu yönetim seviyesiyle bu başarılar resmen mucize.

Abi karşında çorum var. Bu maçı alamıyorsan kime yüklenelim. Bi de rakip 10 kişi neredeyse yeniliyorduk abi adam 5 metre yükselip kafayı vurmasa.

Çıkıp bana bu maçı alcan abi. Kenarda sıradan bi adam olsa ne kaybederdik mesela. Adam belki niyaga falan atardı içeri. Herif hala Kayhan dan medet umuyor
Kral zaten geçen seneden beri ıkına ıkına maç kazanıyorsun. 10 numaran yok kanatların 6/10 üzerinden performansla oynaması bile çoğu maç olmuyor. Full dalgalı kanatların var. Orta sahanda bazuka gibi şut çeken bir adam da yok. Sen istediğin kadar hoca değiştir bu kısır kadroyla çoruma da yenilirsin 2. Lig takımlarına da. Kanayan yaralarını kapatmadın ki

Hoca iyi yapıyor açıkçası bilerek yaptığını düşünüyorum.

Normalde atardı ama son yaşananlardan sonra tepkiyi çekmek için feda etti diyebiliriz bazen böyle şeyler gerekli oluyor.
Bilerek falan değil abi. Uzun süredir takım bu şekilde zaten. Kaos futbol. Al şişir al orta. Osim çıksın uzaydan kafa vursun Osim çıksın 10 m geriden gelsin penaltı alsın bu gibi hikayelerle top oynamadan çok maç aldık 2 senede bu ilk örneği değil.

Yasaklı kaynak

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bi tane sadece bi tane 10 numara lan ne kadar zor aciz herifler bi tane iyi on numara alsaydınız ne taraftar küserdi ne de maç böyle biterdi. Yunus anca yedek olur. Toreira sane davinson bitmiş net bitmiş

lemina fln da rezalet geçmiş olsun bu geseye

Geri
Üst Alt