Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yav şöyle kesin yargılı konuşmayın

Size kalsa her yıl şamp olamazsa fener kesin batıyordu adamlar her sene rekor bonservis harcıyor neredeyse

Gs şl’ye gidemezse batar!!!!!

Aa son 5 senedeki en iyi transfer dönemimizi Avrupa’ya bile gidemediğimiz 13. Bitirdiğimiz senenin yazında yapmışız lol

Bu iş yöneticilik işidir. Erden Timur olmasaydı nah olurdu bunca şey

Yapmıyoruz değil, yapamıyoruz diyorum. 60 adam almışın 50sini çöpe çıkarmışın. Böyle iş mi olur?
Yapamıyoruz değil, geçen sene barışa 35-40 neyse verdiler biz satmadık. İyi ki satmadık o barış bizi hem şampiyon yaptı hem şampiyonlar liginde son 16 yaptırdı. Yani bilerek isteyerek satmıyoruz oyuncuları. Osimhen barış yunus sanchez ilk 11 den satamayacağın 1 oyuncu yok. Maksat satmak mı güçlenmek mi?

Hareket lazım artık ne bekleniyor daha?Sözde listeler hazırdı dünya yıldızları inecekti,para harcanacaktı

O dönemde çok iyi giderken ego savaşları bitirmişti şimdi başkanın egosu yine külünü bitirecek
Ego işin görünen yüzü ama ft'nin aklının çelinip sırf gs'den ayrılsın diye futbol direktörlüğü falan diye bir ünvan vadettiler. Bu organize kötülüğün fesat tipleri bizim başkanların, yöneticilerin hocaların etrafında çok dolanıp ilişki kurarak içten karıştıyorlar tahminim. Çevrelerindeki tiplere bakın anlarsınız

El mala
Pardo
Nusa

Madem sol kanata 50-55 milyon verilecek gidip bari şu adamlara kanca atın arkadaş. Hem u23’ler hem de bir tane bile talibi olmayan leao gibi arıza adamlara para dökmemiş olursunuz

Öfkem dinmiyor hala dün gece olanlara oyuna girenler aklıma geldikçe hala köpürüyorum biz bunları haketmedik

Galatasaray'da sol kanat alternatiflerinden biri de Marsilya oyuncusu Igor Paixao. (Kutlu Akpınar)

El mala
Pardo
Nusa

Madem sol kanata 50-55 milyon verilecek gidip bari şu adamlara kanca atın arkadaş. Hem u23’ler hem de bir tane bile talibi olmayan leao gibi arıza adamlara para dökmemiş olursunuz
Bence de leao yerine oyun kurabilen kanat gerekiyor u23 tadic tarzı adam bulabilir miyiz

önce şunu belirteyim OB'nin genç oyunculara yeterince şans vermeyeceğini ve kendisinden asla böyle bi beklentimin kalmadığını kalmayacağını tee 3 sene önceki Sivas deplasmanında sağ bekimiz kalmamışken Ali Turap'ı oynatmadığında anlamıştım. hatta o zaman baya sert de girmiştim bu konuda. ve sonra yapacak bir şey olmadığını görünce kabullendim bu süreci. (edit: ben sivas diye hatırlıyorum ama başka bi maçtı galiba)

velhasıl ben olmayacak duaya amin demiyorum. Okan Buruk 10 sene bu takımın başında kalsa diyorum ki 7 şampiyonluk görür, ama 7 tane alt yapıdan oyuncu monte eder mi mümkün değil. Hatta sana şu kadar diyeyim, Okan Buruk belki de 10'da 10 bile yapabilir ama bu takıma bir miras bırakmadan ayrılır. OB böyle bir hoca ve değişmeyecek. Bir oyuncuyu adam etmek için çabalamak istemeyen bir hoca, bize uygundur değildir kısmında değilim, ama böyle bir hoca evet. Tamam diyor ben bununla uğraşamam gönderin yenisini getirin. Huylu huyundan vazgeçmez, bu saatten sonra hele.

geçen sezondan beri de problemimizi söylüyorum; Barış ve Sane gibi iki tane geniş alan topçumuzun -hatta Osimhen'le 3- arkasında öndeki 3'lüyü oynatacak 1 tane bile oyuncu olmaması. Asensio falan değil ya Yusuf Yazıcı bile yok kadroda.

Ve dünkü maçta hiçbir td ne olursa olsun böyle bi yedek kulübesiyle sezona başlamayı KABULLENMEMELİ. OB'nin benim nazarımda şu 4-5 senedeki en büyük rezaletidir.

ebb2ca773a6034232a4e58c7f4eee8f3.jpg

Geçen senede güçlenmemiştik Osimhen bonservis alınmıştı, Muslera yerine Uğurcan gelmişti bir tek Singoyu almış üstüne Mertensin yerini boş bırakmıştık bu senede transfer yok aslında 2.5 sene önceki kadroyla yola devam ediyoruz gemi su alıyordu artık batıyor kurtuluş yok bir an evvel bizi kurtaracak yeni bir gemi lazım
Dedigim gibi Erden Timur 4 senedir sampiyon yapiyordu , onun kurdugu kadro da 4 senelik di onun dibini siyirdik.
Simdi Dursunun takimini gorecegiz ilk donemden batirdik

Kevin de Bruyne sakatlanmassa bir Mertens olur mu acaba

Geri
Üst Alt