Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abilik kavramı rahat rahat adamcılık yapalım diye kullanılıyor. İlla abi lazımsa bir şekilde Mertens'i bu projeye dahil etselerdi iyi bir görev vererek. 2000 yılında değiliz, abilik yapılacak diye milyonlar gidiyor. Yazıktır. İlla gelenek devam edecekse bu sayı maksimum 1 olmalı. 2 bile değil.İlkay -> 5m
Sane -> 9m
Sara -> 3.5m
Jakobs -> 2.5
Sallai -> 2 milyon(iyi bonservis gelmezse kalmalı)
Şu defoluş hikayesi olmalıydı takımda. Sonra da lemina -torreira falan durumlarına bakacaktık.
Takımdaki abilik yapan standart sırayla
Muslera, mertens, icardiden
Kaan, abdülkerime falan düştüyse orada da oturup biz nasıl malız diye kendimize dert yanmalıyız.
Takımdaki tek lider osimhen o da tepkisini yüksek dozda veriyor. İsyan eden başka oyuncu yok koca takımda lan.
3 tane saçma hamle.Şu transfer döneminde
Beleş Samet Akaydın (4. Stoper)
Beleş Salih Özcan (yedek orta saha)
Beleş Enes Ünal (yedek santrafor)
Bak para vermek istemedin hadi Aral vs almadın ok, şu 3 oyuncuyu alsaydık ulan bari nicelik olarak artmıştık
Samet değil de diğer 2sini almamak mallık
Hatta zekiyi de alırdım ben olsam
Onun olduğu yerden hayır mı gelir olmBeleş Samet Akaydın (4. Stoper)
Gecen sezon. Spertsyan 22m araplara gitmis yaṣ 26
Ekli dosyayı görüntüle 331490Ekli dosyayı görüntüle 331491
3 tane saçma hamle.
Bak yazıyorum.
Beleş Brandt
Beleş Zeki
Takımın as kalitesini artıran iki büyük hamle olurdu. Çöplere falan dalmaya gerek yok.
Fransa'nın en ciddi kaynakları yazmıştı sanırım. Yani ilgilendikleri kesin.Bu patlakov psg işi ciddi kaynaklardan mıydı yoksa üfürme mi
sallama değilmiş baktım. Çocuğun menajeri açıklama yapmış; L.Campos moskovaya gelecek %95 bitti diye. sonra başka menajerleri işi bozmuş.sallama hocam psg nin u19 takımında bundan potansiyelli çok daha iyileri vardır psg bunu ne yapsın
Can Uzun her türlü alınmalı.Can’ı almalıydık üstüne biraz daha koyup.