Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Gelsin

• Daha iyisine gidilmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İlkay -> 5m
Sane -> 9m
Sara -> 3.5m
Jakobs -> 2.5
Sallai -> 2 milyon(iyi bonservis gelmezse kalmalı)

Şu defoluş hikayesi olmalıydı takımda. Sonra da lemina -torreira falan durumlarına bakacaktık.

Takımdaki abilik yapan standart sırayla
Muslera, mertens, icardiden
Kaan, abdülkerime falan düştüyse orada da oturup biz nasıl malız diye kendimize dert yanmalıyız.

Takımdaki tek lider osimhen o da tepkisini yüksek dozda veriyor. İsyan eden başka oyuncu yok koca takımda lan.
Abilik kavramı rahat rahat adamcılık yapalım diye kullanılıyor. İlla abi lazımsa bir şekilde Mertens'i bu projeye dahil etselerdi iyi bir görev vererek. 2000 yılında değiliz, abilik yapılacak diye milyonlar gidiyor. Yazıktır. İlla gelenek devam edecekse bu sayı maksimum 1 olmalı. 2 bile değil.

Şut yönünden Mertens kadar olmasa da iyi, Sara-Yunus’tan daha iyi bir bitirici geldi diyebiliriz. Direkt kesmez belki ama gole ihtiyaç olunca yedekten girer veya Sara-Yunus-Sane (Yunus’u sağa atarsın) formsuz olduğunda çekinmeden oynatacağın bir profil
IMG_2141.webp

Şu transfer döneminde

Beleş Samet Akaydın (4. Stoper)
Beleş Salih Özcan (yedek orta saha)
Beleş Enes Ünal (yedek santrafor)

Bak para vermek istemedin hadi Aral vs almadın ok, şu 3 oyuncuyu alsaydık ulan bari nicelik olarak artmıştık
3 tane saçma hamle.

Bak yazıyorum.
Beleş Brandt
Beleş Zeki
Takımın as kalitesini artıran iki büyük hamle olurdu. Çöplere falan dalmaya gerek yok.

Orta saha dahil en az 5-6 takviye lazım.

Batrakov umarım iş yapar

Ezzalzouli yazmış Samiyen olursa Barış’ın yerini de dolduracak adam olur. Taş gibi topçu.

3 tane saçma hamle.

Bak yazıyorum.
Beleş Brandt
Beleş Zeki
Takımın as kalitesini artıran iki büyük hamle olurdu. Çöplere falan dalmaya gerek yok.

Kaan yerine Salih
Takıma 4. Stoper olarak Samet

Ve yerli yedek santrafor ki Enes aynı zamanda servisçi sırtı dönük oynayabilen bi adam

Bu üçünden de 3 kulvarda oynarken fayda alırsın.

Senin dediğin gibi beleş zeki ve Brandt da alırdım hatta üstüne beleş Kessie

Batrakovu gerçekten psg istediyse hiç hoşuma gitmedi. Psg bir futbol aklı ile yönetilen klup idari olarak. Ve bizim oyunumuz psg ile hiç benzeşmiyor. Bu büyük bir soru işareti

Geri
Üst Alt