Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.805
- 5.018
- 718
ilhan fakılıya bile okeydik ne aralıE Lang alıyoruz madem lan niye ARAL almadık en azından yabancı kontenjanı dururdu
abv yönetim gibi yapacağınız işe kafam girsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilhan fakılıya bile okeydik ne aralıE Lang alıyoruz madem lan niye ARAL almadık en azından yabancı kontenjanı dururdu
abv yönetim gibi yapacağınız işe kafam girsin
Allah allah öylemi ya?Demedim be yaaa. Öfff. Sal
2 milyon kiralama 55 maçta oynama ile zorunlu olmayan opsiyonlu 38 milyon bonservis evet 40 yapar
Rus futbolundan geldigini unutmamak lazim orda yapan bence bizim ligde daha rahat oynar fiziksel mucadeleye girmeden akli ile oynuyor da olabilir suan herkes afaki konusuyor skorerligi cezbedici her yerden olumlu yorumlar geliyor insallah sonucta oyle olur.Ekli dosyayı görüntüle 331499
Çocuğun profilde dikkat çekenler:
Teknik bir oyuncu ama driblingi nispeten düşük top sürmekten çok zekasıyla tekniğini gösteren bir stili var Mertense benzetilmesinin sebebi bu olabilir. Bitiriciliğinin 80 kafanın 70 olması Alex De Souza tipi bir skorerlik bekleyebileceğimizi vaad ediyor.
Mentali çok iyi özellikle 80 karar alma o yaştaki bi bi çocuk için muazzam bir değer. Aynı zamanda çalışkanlığı da var 70 çalışkanlık 55 top çalma ofansif orta saha için baya iyi değeler
En büyük eksiği fiziksel 20 güç şaka gibi bir değer bildiğin Jelert seviyesi demek 20 güç hız-hızlanması da vasat öyle fiziğiyle rakibi ekarte edebilecek yapısı yok. Yani şu fiziksellik az biraz yukarda olsa hakkaten tam aradığımız profil diyebilirdik.