Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
2 senedir bulamadik şöyle bir ikili

Çalışıyorlardı dostum, kerem ekstra frikik idmanı falan yapıyordu.

Galatasaray sop vs zırvadı çıkardılar milleti dolandırıyolar ne oldu özel içerikler sadece şurada burada kutlama mı?
Ağustosa kadar şampiyonluk kutlayan görmemişlerin yönettiği kulüpten beklentiniz çok fazla.

Gercekten bilmedigimden soruyorum. Bu adam hangi sikintimiza cozum sunacak? Adamin gol ve asist katkisi Torreira’dan bile kotu. Sara yerine mi gelecek?
o bölgede oynayan oyuncudan zaten gol ve asist katkısı sınırlı alabilirsin anca torreria yerine gelmeli dinamo 8 kendisi koşan basan okanballa uygun nadir topçulardan

veiga jones vb alınmıosa cl'yi zaten saldın bu yıl
chelsea maçındaki leao'ya 40 50 milyon saçmak lüzumsuz bi hamle gibi görünmekte

Lang'ın kaç maçı iyi falan da ezber oğlu ezber yorum, bakalım hep birlikte. İlk 3 maçında gayet iyiydi (kayseri-rize-eyüp)

Konya maçında yedekti, girdi boey'e acayip bi ara top attı tertemiz golümüzü saymadılar hatırlarsanız. O maçı da çözecekti. Sonrasındaki alanya ve başakşehir maçlarında da iyiydi

CLde içerdeki juve ve lpool maçlarında iyiydi, lpool deplasmanında parmağı gitti sonra çok kısıtlı süre almış zaten 45 dk oynadığı antalya maçına kadar. Çok fazla acıyla oynadığını söylüyordu

İnanmıyorsanız gidip maç maç yorumlara bakabilirsiniz, hep övülüyordu burada da.

Yani 4 aylığına gelen adamdan ne gibi bir katkı bekliyordunuz daha fazla enteresan

1786897738944.webp

Trabzonspor veyahut bjk seviyesindeki langı begenen bu taraftar batrakovu begenmıyor :)

Bire birde calim ile adam gecemeyen kanat oyunculardan nefret ediyorum. Kanat oyuncu dedigim rakibini maymuna cevirip, durmadan pazara gönderip orda acisini dindirmek icin karpuz almaya gönderecek.

Bizdekiler hizla veya vücüt gücu ile gecmeye calisiyor rakibi bunu yapamayinca hemen geri pas.

Neye bakalım cafer tüm sezonu izledik

Geri
Üst Alt