- 29 Ocak 2024
- 8.743
- 7.794
- 643
Azizim ortalığı ferrari g*tüyle doldurmuşsun ne işVeiga ve Fernandes in takıma çağ atlatmama imkanı yok be Salihim Hacırahmanlım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azizim ortalığı ferrari g*tüyle doldurmuşsun ne işVeiga ve Fernandes in takıma çağ atlatmama imkanı yok be Salihim Hacırahmanlım![]()
singo davinson laporte jacobs
camavinga hakan
sane batrakov barış
osimhen
vay vay vay
Salihim, F40 ile bir Manisa turu yapsan Bruno formasıylaAzizim ortalığı ferrari g*tüyle doldurmuşsun ne iş![]()
vah vah vah
demek istedin hrlde üstat

çok pahalı ve gamsız adam ya cidden gerek yokBakın ciddi söylüyorum Galatasaray menfaatini düşünen bir yönetim leaoyu almaz. Leao risktir bizim şimdi yazı tura atacak halimiz yok. Ez Abde leaodan daha öncelikli olmalı kanat transferinde. Singo Salai çıkıp yerli bir bek ile tobias tarzı bi eleman alınmalı. Torrikten çıkılmalı yerine oyun tutan ve kuran birine giidlmeli en önemlisi her maç sığır presten vazgeçilmeli
Kendini niye banlattırıyprsun? Kendini foruma girmekten alıkoyamaz mısın?Kavga falan yok
Transfer nöbetinde benim 1 ay bilerek transfer olsun diye ceza almam bile görülmüş şey değil hiçbir vakit
Forumda ortalama 7 ay yokum 4 senedir
Bu da son 1 ayim zaten
Sonra jupiter arzulayan varsa jupiter tatmin edebilir kendilerini
Doğru olduğu ne malum? Her yazılan niye doğru veya olmuş gibi kabul ediliyor?Illa sövelim mi ya
Daha bir ay önce sözlesmesi sona ermis oyuncuyla yeni sözlesme yapiyorsun
Simdi de satis listesine koyuyorsun
Olmaz rengim sövebilirsinEğer bugün de ciddi hareket olmazsa hainler sezonu satmis demektir