Transfer Nöbeti #10

Brunoyo almak isteyen haindir, herif serbest oyuncu olsa belki düsünürdün salah gibi ama bonservis arti maas 120+ milyon demek, ulsn bu herif sana tek basina CL kazandirmasi gerek o parayi cikarabilmesi icin.

Batrakov herkes Mertens etkisi bekliyor ama yeni Cicaldau olma ihtimali de var

Kesin geldiyse faydalı olur umarım

Batrakov isi kesinlesince kahvekonyak

27129 (2).webp

Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.

Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."

Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.

Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
Herkesinde telefonu var hemen arayip konusuyor maşallah

Fernandes ile ilgili bir bilgi vereyim. Oyuncuyu ikna etsek de zor Manu'da FB gibi GS kompleksi var. Bize oyuncu satacaklarını düşünmüyorum.

Adminim bi de şöyle düşün en azından kaynağım bu diyor ve güvenilir bir yeri gösteriyor.

Gtten sallamasyon değil en azından

Kahve konyak melikşah baggio transfer, Ahmet denizci gibi takılıyor biz Kolpa versek kaynak sorar ey yönetim neredesin ????

Geri
Üst Alt