- 5 Eylül 2014
- 86.373
- 72.855
- 4.513
hocam çok ağır ama bu söylemler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam çok ağır ama bu söylemler
ULA BİZ SON KEZ FERNANDESLE YOKLAYACAKLAR DEYİNCE AUUUU TELEGRAF DEYİNCE OOOO
Herkesinde telefonu var hemen arayip konusuyor maşallahBu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.
Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
Irgatov geliyor, kelleyi kurtardin.ne oldu anlamadım
1 ay cezai işlem uygulanacaktır
Bu Can da surekli bu tarz haberlerden sonra "X kulubun yoneticisi ile konustum" diye haber gecmesi komik yoksa iyi cocuk.
Can Bedel: "Az önce Manchester United tarafından yetkili birisi ile direkt olarak görüştüm. Bruno için bir teklif gelmediğini ve Manchester United'ın da Bruno'yu hiçbir fiyata bırakmayacağını belirtti."
duyum paylaş hocam bilgi vermeFernandes ile ilgili bir bilgi vereyim. Oyuncuyu ikna etsek de zor Manu'da FB gibi GS kompleksi var. Bize oyuncu satacaklarını düşünmüyorum.
Fernandes ile ilgili bir bilgi vereyim. Oyuncuyu ikna etsek de zor Manu'da FB gibi GS kompleksi var. Bize oyuncu satacaklarını düşünmüyorum.
tutmayın beni
HERE WE GO DEVAM MI?