Mustafa Yiğit
Sarı Üye
- 5 Ağustos 2026
- 220
- 584
- 393
Ben olur demedim, ilginin olduğunu biliyorum. Bugün bir fitil düşmüş birkaç güne daha da artar o haberler.Ölümcül bir hastalığa yakalanmadığı sürece Kvara imkansız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben olur demedim, ilginin olduğunu biliyorum. Bugün bir fitil düşmüş birkaç güne daha da artar o haberler.Ölümcül bir hastalığa yakalanmadığı sürece Kvara imkansız
bu duyumu dünyada ilk kez veren siz sn hiperstarımızı ayakta alkışlıyorum
Hocam batrakov![]()
![]()
Ben olur demedim, ilginin olduğunu biliyorum. Bugün bir fitil düşmüş birkaç güne daha da artar o haberler.
“Ben de ona o güveni verdiğim için”
Yazmayayim diyecektim ama tutamadim. Yani Ukraynali profesyonel futbolcu bir diger Rus profesyonel futbolcuyu alacagiz diye buraya gelmemismis.Bu konuya ekşide değinmiştim.
Oyuncu ile anlaşıyoruz. Kulübü ile de hemen hemen bitme noktasına geliyoruz. Dursun kanadındaki ekip Batrakov u çözeceğiz diyor, öncesinde oyuncu tr ye gelmek istemiyordu. İkisi de aşırı milliyetçi oyuncular. Batrakovu deneyin diyorlar. Pono duyunca kızıyor kulübüyle uzatıyor. Olay bundan ibaret
“Ben de ona o güveni verdiğim için”