Transfer Nöbeti #10

Ez Abde kolpası,
Bruno kolpası,
Kvara kolpası...

Bu üç kolpadan olabildiğince almak istiyorum denk gelen olursa özelden de yollayabilir, bu üç oyuncunun kolpasını en fazla iki hafta daha görebileceğiz sonra gerçeklerle baş başayız.

3 aydir önüne herkese zorunlu kiralik teklif ediyon dursun fofanaya yapmayacagin tuttu ne biçim adamsin yav

Bu hafta oynanan maçlar şunu gösterdiği biz şuan çok iyi değiliz ama rakiplerimiz o.kadar gerzekaliki 2 3 iyi transferle Bike şampiyon oluruz

Tüm hesaplar 2027 sonuna kadar ödemeler bitecek diye yazmış
Kiralık U23 ve yüksek bonservisli kanat/yedek forvet ile kapatırız bu durumda
Can Uzun’u da alacaklarını sanmam bu ödeme sıkışıklığı yüzünden

Yapılan transferler , Türkiye kupası için iyi oldu bence en azından birkaç kişiyi dinlendiririz.

Bu konuya ekşide değinmiştim.

Oyuncu ile anlaşıyoruz. Kulübü ile de hemen hemen bitme noktasına geliyoruz. Dursun kanadındaki ekip Batrakov u çözeceğiz diyor, öncesinde oyuncu tr ye gelmek istemiyordu. İkisi de aşırı milliyetçi oyuncular. Batrakovu deneyin diyorlar. Pono duyunca kızıyor kulübüyle uzatıyor. Olay bundan ibaret
Yazmayayim diyecektim ama tutamadim. Yani Ukraynali profesyonel futbolcu bir diger Rus profesyonel futbolcuyu alacagiz diye buraya gelmemismis.
Bu arada benim yurt disinda yasayan Rus ve Ukrayna halki arasinda bir sorun yok. Olay hukumetler arasinda. Bu insanlar asirlardir beraberce yasamis insanlar.

Geri
Üst Alt