Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.641
- 3.135
- 2.088
Serbest meslek?Natalia hanikoğlu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbest meslek?Natalia hanikoğlu![]()
Kaç tane Skills izledin doğru söyleCity maçlarını pek izlemiyodum, Hollanda milli takımı falan hiç ilgimi çekmiyor hacı
yav gökhanım böyle bi mantık mı var :d

İnşallah diyelimBugün de yazdım PSG ile falan adı geçtiyse illaki yeteneklidir ama bizde başarılı olmanın yolu baskıyı kaldırıp nabzı düşük tutmaktan geçiyor, bunu becerebilirse iş yapar:
Bu nasıl bir gerizekalılık?
Bu nedir yav. İfade özgürlüğü kaosamondan çıkarılması gereken birşey
3 :d bi de bi 10 maçının geniş özetini izledim. yetti :dKaç tane Skills izledin doğru söyle![]()
Valla muhabbetinize karışmak istemiyorum da ben 1 sene moskova da yaşadım. Hem de 2008 Gürcistan ile savaş halindeyken. Ruslar aşırı milliyetçi oluyorlar... yolda yürüyemiyordum esmerim diye bir ton küfür hakaret yedim... Yani o milliyetçilik olgusu bana saçma gelmiyor pek...Isin guzel tarafi sana sormama gerek yok. Ve cok Rus ve Ukraynali taniyorum. Inan senden fazladir. Ben Amerika’da yasiyorum ve dunya kadar Rus ve Ukraynali arkadasim var. Hatta biriyle her gun konusuyorum cunku takimimdaki bir cocuk.
Acaba kim sana bu oyuncu cok milliyetci falan diye haber veriyor. Gercekten cok merak ediyorum. Aslinda etmiyorum da oyle diyelim.
Öperim elini de kelini de... getirmezse bu öpecek mi peki benim...Dursun getirirse ne diyeceksiniz öpecek misiniz dursunun elini eyüpün kelini
Karis kardesim. Serbest bir platform.Valla muhabbetinize karışmak istemiyorum da ben 1 sene moskova da yaşadım. Hem de 2008 Gürcistan ile savaş halindeyken. Ruslar aşırı milliyetçi oluyorlar... yolda yürüyemiyordum esmerim diye bir ton küfür hakaret yedim... Yani o milliyetçilik olgusu bana saçma gelmiyor pek...
Valla futbolcuları bilemem ama benim gördüğüm tüm Rus ve Ukraynalılar resmen kanka, halklar arasında sıfır kin nefretIsin guzel tarafi sana sormama gerek yok. Ve cok Rus ve Ukraynali taniyorum. Inan senden fazladir. Ben Amerika’da yasiyorum ve dunya kadar Rus ve Ukraynali arkadasim var. Hatta biriyle her gun konusuyorum cunku takimimdaki bir cocuk.
Acaba kim sana bu oyuncu cok milliyetci falan diye haber veriyor. Gercekten cok merak ediyorum. Aslinda etmiyorum da oyle diyelim.
Hiç izlemedim burada görücem de tek umutlu oldugum kısım camposun bunu istemesi.3 :d bi de bi 10 maçının geniş özetini izledim. yetti :d
City maçlarını pek izlemiyodum, Hollanda milli takımı falan hiç ilgimi çekmiyor hacı
yav gökhanım böyle bi mantık mı var :d
Tam istediğin gibi aslındabatrakov’un basit gozuken anadolu maclarina 8 oynatabilecegimiz bir yonu varsa nimet valla. keske oyle bir sey ciksa nefis olur.
Psg bu olmayınca nevesi aldı yada neves oldugi için bunu almadı demekki ayni profildelerHiç izlemedim burada görücem de tek umutlu oldugum kısım camposun bunu istemesi.