- 2 Temmuz 2011
- 137.538
- 58.581
- 5.488
midsö elm sokagı serisindeki o en kötü ve yetersiz 2.film gibi.1.si sergio guzeldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka simdi bu?Ekli dosyayı görüntüle 170171
Ekli dosyayı görüntüle 170172
Ekli dosyayı görüntüle 170173
Marcao gelmeden yapılan yorumlarda burada. Yorumlarını alıntıladığım arkadaşlar kızmasınlar hepimizin böyle mesajları illaki vardır. Ama bu kadar ön yargı gerçekten anlamsız.
Sergen git ötede agla yavo boku sonra GALATASARAY yemesin de
Marcao 22 yaşında bir potansiyeldi. Bu herif 30 yaşında herhangi bir icraatı yok. Rotasyon için geliyorsa eyvallah ama ilk 11 icin alınırsa yer bitiririz Giresun macindaEkli dosyayı görüntüle 170171
Ekli dosyayı görüntüle 170172
Ekli dosyayı görüntüle 170173
Marcao gelmeden yapılan yorumlarda burada. Yorumlarını alıntıladığım arkadaşlar kızmasınlar hepimizin böyle mesajları illaki vardır. Ama bu kadar ön yargı gerçekten anlamsız.
He o tayfadansin demek. Ozaman tutmayim ben sen yangina devam ettakımın hocası kendi işine baksın
yangın bizim işimiz
M enajer çakmasıyım
İ bretlik bi transferim
D efans yok,ofans yok
S izler için yaratıldım
Ö zellik mözellik aramayın
nöbette beraber agladıgım bir sürü insan var,miço gelirse sende katılacaksınSergen git ötede agla yav
miço benzeri mi?bu yönetimin miço'dan daha kaliteli 2 tane ortasaha alabileceğine inanmıyorum.
ayrıca doğru kurguda oyuncu profilinden dolayı gayet faydalı olacağını düşünüyorum. misal cicaldaunun youtube videosunda bile çöp olduğu belliydi, bu arkadaşın sorumluluk alan bir karakter olduğu kesitlerde belli oluyor.
miço benzeri dayanıklılığı yüksek, tekniği iyi, toplu topsuz hareketli 6/8 arası bir transfer daha yaparsak, oliveyradan ofansta ciddi verim alabiliriz.
ne yazık ki en iyi senaryo bu gibi duruyor.
twitterdaki monci vefat etmiştir bu istatistikleri gördüyseMiçö’nün en göze batan istatistiği dripling, ligin 16. cısı.
Pas konusunda 37. sıra.
İkili mücadele kazanma 90. sıra
Top uzaklaştırma 171. sıra
Hava topu mücadelesi kazanma 192. sıra
Kanat olarak kullanirizMiçö’nün en göze batan istatistiği dripling, ligin 16. cısı.
Pas konusunda 37. sıra.
İkili mücadele kazanma 90. sıra
Top uzaklaştırma 171. sıra
Hava topu mücadelesi kazanma 192. sıra
cicaldaunun videolardan bile çöp olduğu belliydi lafına hiç katılmıyorum zira herkes övüyordu. asunçao bile övüldü buradabu yönetimin miço'dan daha kaliteli 2 tane ortasaha alabileceğine inanmıyorum.
ayrıca doğru kurguda oyuncu profilinden dolayı gayet faydalı olacağını düşünüyorum. misal cicaldaunun youtube videosunda bile çöp olduğu belliydi, bu arkadaşın sorumluluk alan bir karakter olduğu kesitlerde belli oluyor.
miço benzeri dayanıklılığı yüksek, tekniği iyi, topsuz oyunda hareketli 6/8 numara arası bir transfer daha yaparsak, oliveyradan ofansta ciddi verim alabiliriz.
ne yazık ki en iyi senaryo bu gibi duruyor.
liste uzadığı için spoiler içinde verdim@Sami Karakoç'un bizimle adi gecen orta sahalar listesi 20 orta sahayi gecmis olmali
bizim listede mico'nun kacinci sirada oldugunu oradan hesap edelim
haluk yürekli 2 haftadir bir seyler var diyordu.
ne alaka simdi bu?
bence tartısılan konuyu anlamamıssın.
Ben bunların hepsine katılıyorum. Ama adam daha sahaya çıkmadan adamı yerin dibine sokanlar var. Benim de hayal ettiğim bir oyuncu değil zira kimsenin aklına gelmez.Marcao 22 yaşında bir potansiyeldi. Bu herif 30 yaşında herhangi bir icraatı yok. Rotasyon için geliyorsa eyvallah ama ilk 11 icin alınırsa yer bitiririz Giresun macinda
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi